FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali îi caută înlocuitor lui Dică » Dezamăgit de două aspecte, a luat deja decizia

Nicolae Dică, antrenor FCSB // foto: Imago Images +20   FOTO
Nicolae Dică, antrenor FCSB // foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 22:09 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 08:10

Gigi Becali nu mai are încredere în Nicolae Dică și îi caută un înlocuitor. Patronul de la FCSB l-a dat de gol pe antrenor din nou, a arătat că tehnicianul a mințit atunci când a susținut că el a ales să-i menajeze pe șase dintre titulari în meciul cu Silkeborg.

Al doilea mandat al lui Nicolae Dică pe banca FCSB-ului nu decurge așa cum spera antrenorul, se transformă într-un dezastru. Becali l-a protejat în declarațiile publice, a insistat că tehnicianul are meritul de a fi calificat echipa în grupele Conference League, însă Nicolae și-a consumat creditul și e gata de plecare.

Bobonete l-a întrebat pe Hagi „Cine a fost idolul femeilor, în Generația de Aur?” » Răspuns fără ezitare al „Regelui”: „Mereu i-a plăcut, arată wow”
Generația de AUR
Bobonete l-a întrebat pe Hagi „Cine a fost idolul femeilor, în Generația de Aur?” » Răspuns fără ezitare al „Regelui”: „Mereu i-a plăcut, arată wow”

Meciul cu Petrolul, de totul sau nimic pentru Nicolae Dică

Surse din club povestesc că Gigi este deja hotărât să-l demită pe Dică, dezamăgit fiind și de rezultate, și de activitatea de zi cu zi a antrenorului. Proprietarul clubului e încurcat deocamdată doar de faptul că el nu are o soluție clară pentru înlocuirea tehnicianului. 

Chiar și așa, fără să aibă în minte un alt „principal”, Becali nu-l mai vrea pe antrenorul pe care l-a readus în vara aceasta și-l va demite în cazul unui eșec în etapa următoare din campionat. FCSB va juca duminică la Ploiești cu Petrolul, una dintre revelațiile acestui sezon.

Gigi Becali: „A fost circ!”

Dică a susținut că decizia de a menaja șase titulari în partida cu Silkeborg i-a aparținut. A spus și în conferința de presă de după meci: „Spre final mă gândeam că ar fi fost mai bine să nu-i fi lăsat acasă pe toți cei șase”. 

Becali a desființat teoria antrenorului, a confirmat că al lui a fost planul: „Dacă știam că ăștia care au jucat sunt atât de slabi, nu-i mai lăsam acasă pe titulari. Cei care au jucat în Danemarca sunt praf! Toți au costat bani atunci când i-am adus și sunt jucători de circ. 

În retur o să folosim echipa cea mai bună. În cele două meciuri de acasă, în Conference, vor juca titularii. În deplasarea cu Anderlecht o să menajăm iar câțiva jucători, pentru că e obositoare călătoria”.

Nicolae Dică își asumase deciziile majore de la FCSB

Dică insistase că el alesese formula pentru jocul cu Silkeborg, pierdut cu 0-5, așa cum a pretins că lui i-au aparținut și alte schimbări pe care le-a operat în lunile acestea: modificarea sistemului de joc, titularizarea lui Omrani în partida cu FC Argeș, înlocuirea unor jucători în timpul meciurilor. 

În Danemarca nu au fost Olaru, Edjouma, Coman, Compagno, Cordea, Tamm, Radunovic. Muntenegreanul a absentat din cauza unei accdentări, ceilalți au fost odihniți pentru etapa din campionat. Au mai lipsit Omrani și Nikolov, care nu sunt înscriși pe lista cu lotul înregistrat la UEFA pentru faza grupelor. 

Becali l-a trimis pe Dică la Silkeborg fără o treime din lot, iar acum îl judecă și e gata să-l pedepsească pentru rezultatul dezastruos.

E și vina mea, dar e vinovat și Dică, el îi vede pe jucători în antrenamente și ar fi trebuit să-mi fi spus că jucătorii aceștia sunt atât de slabi. Eu n-am făcut singur nici transferurile, m-am sfătuit cu Dică și cu ceilalți oameni din club când am ales achizițiile.

- Gigi Becali, patron FCSB

1,85e cota oferită de casele de pariuri pentru un eventual succes al roș-albaștrilor la Ploiești, mâine seară. Victoria „lupilor” are cota 4,35

Greșeala observată de Costel Gâlcă: „Nu poți să-i dai banderola lui Popescu!” 

Gâlcă, antrenorul cu care FCSB a câștigat cel mai recent un titlu, în 2015, a mai observat o eroare pe care au comis-o Dică și Becali: i-au acordat lui Octavian Popescu banderola de căpitan. 

„Eu nu îl cunosc foarte bine pe Popescu, dar cred că a fost pusă o presiune prea mare pe el. Să îl faci căpitan este deja prea mult! E un jucător tânăr care cred că are o scădere de formă, dar poate fi ajutat să revină la forma pe care a avut-o înainte. 

El nu e un lider. Sunt unii pe care-i poți pune căpitani chiar și la 18 ani și cresc meci de meci, dar nu mi se pare că Popescu e un astfel de jucător”, a comentat Gâlcă la Pro Arena.

VIDEO » Ce a declarat Nicolae Dică după Silkeborg - FCSB 5-0

Mai multe știri despre FCSB: 

A antrenat la Farul, Oțelul și Pandurii, iar acum susține: „Nu m-aș duce la FCSB nici pentru zece mii de euro pe lună!”

Ce urmează la FCSB după umilința cu Silkeborg? Mihai Stoica: „Nu am vorbit cu patronul, el decide! Decizia nu i-a aparținut lui Dică” + Cum explică eșecul: „Alt sport!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
istet10
istet10  •  08 Octombrie 2022, 22:29
Postat de catalin.mocanu pe 08 Octombrie 2022, 20:39

A inteles deja, dar nu poate recunoaste, din orgoliu. Prefera sa zica ca nu-l intereseaza fotbalul, in stilul "vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri". Ar insemna sa recunoasca ca greseste de 7 ani la rand....

Corect.

catalin.mocanu
catalin.mocanu  •  08 Octombrie 2022, 20:39
Postat de luciann pe 07 Octombrie 2022, 23:19

L-ar demite dar nu mai gaseste alt secund!:) Cand o sa inteleaga ca ne trebuie antrenor adevarat!?

A inteles deja, dar nu poate recunoaste, din orgoliu. Prefera sa zica ca nu-l intereseaza fotbalul, in stilul "vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri". Ar insemna sa recunoasca ca greseste de 7 ani la rand....

Moshu
Moshu  •  08 Octombrie 2022, 15:04

Daaa,am auzit si eu ca vine Dan Petrescu,dupa ce-l da afara Varga ! Sigur va fi cum spuneti voi ! Sunteti mai habarnisti ca gigi,nu aveti nimic in comun cu meseria asta !Va pricepeti doar la barfe ! De ce nu mergeti la can-can !?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează