FOTBAL  »  Superliga  »  FSCB

FCSB // Gigi Becali, ofertă de 3 milioane de euro pentru Tudor Băluță: „Trei de Anton și Răzvan Marin nu fac cât el. E stâncă!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 10:06

Gigi Becali a făcut o ofertă de 3 milioane de euro pentru transferul mijlocașului Tudor Băluță (20 de ani) de la Brighton. Internaționalul român l-a refuzat. 

„Îmi place foarte mult de Băluță, cel mai mult îmi place de el. Am vrut să-l iau. Hagi l-a dat cu două milioane, eu am zis că le dau trei, dar nu a vrut să vină. Nu a vrut el, băiatul, a zis că nu vine în România. Băluță e stâncă, e piatră, nu poate nimeni să treacă de el. 

Nu are voie să lipsească din echipa națională. E cel mai tare jucător al nostru. Păi, bă, noi avem cel mai puternic mijlocaș și tu îl lași la echipa a doua?! Păi, de ce câștigă Mirel Rădoi? Îl compari vreodată pe Anton cu Băluță, trei de Anton și Răzvan Marin nu fac cât Băluță. Marin e bun, dar Băluță ține echipa, ăla ține echipa”, a declarat Gigi Becali conform TV Digi Sport. 

Nu joacă la echipa de club!

Tudor Băluță a fost cumpărat de Brighton de la Viitorul în schimbul sumei de 2,9 milioane de euro, conform transfermarkt.de. Mijlocașul nu a reușit să se impună la prima echipă a „pescărușilor”. A evoluat într-un singur meci, eșecul din Cupa Ligii Angliei cu Aston Villa, scor 1-3. 

4.500.000 de euroeste cota lui Tudor Băluță conform transfermarkt.de

Vezi și:

Refuz frontal pentru Gigi Becali » Adrian Petre, atacantul dorit de FCSB, i-a transmis agentului că nu vrea să revină în România

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1792528157635354
Ioan Mera  •  18 Octombrie 2019, 19:28

Lol :)) eu zic ca jumate Anton si un sfert Razvan fac mai mult decat Baluta.daca cineva vede altceva inseamna ca nu a fost la meciuri unde a jucat Baluta.D-nul Becali bate campii ca de obicei.se gandeste ca o sa cumpere pe Baluta cu ,cateva sute de mii si ii vinde cu 30 milioane .Mai are unul pe care vrea 20 milioane dar nimeni nu da mai mult de 1 milion:))

jacques_collin
jacques_collin  •  18 Octombrie 2019, 18:46

Pe FC FCSB a refuzat, carera frumoasa si-a asigurat.

carol_k
carol_k  •  18 Octombrie 2019, 18:31

Oferta lui Becali e doar asa, sa mai apara si el in titluri. Baluta n-a ajuns in Premiere ca sa se intoarca la FCSB, n-o facea nici de la Viitorul. Dar Becali vorbeste, stie ca imediat e preluat deci si-a atins scopul, a mai infestat o data atmosfera cu prezenta sa nociva.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează