FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIKING

Plan fantezist anunțat de Gigi Becali, după ce a bătut recordul la vânzarea de bilete: „Nu se mai poate cu 50.000 de oameni la FCSB! Știți ce mi-a venit în cap?”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2022 10:52 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 12:15

Impresionat peste măsură de interesul fanilor pentru bilete la meciurile europene ale celor de la FCSB, Gigi Becali anunță un plan SF: „Construiesc stadion de 100.000 de locuri!” Totodată, susține că nu va mai vinde jucători decât pentru oferte uriașe. 

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, anunța marți seara că 12.500 de bilete la meciul FCSB - Viking de joi, 18 august, fuseseră vândute în prima oră de la comercializarea acestora: „Viteză mai mare de achiziție decât la meciul cu Chelsea!”.

Entuziasmat de interesul major pentru turul din play-off-ul Conference League, dar și de numărul impresionant de fani de la partida cu Dunajska Streda din turul 3 (40.457), Gigi Becali a anunțat în această dimineață un plan fantezist.

Arena Națională, stadionul pe care FCSB își dispută meciurile de pe teren propriu, este în prezent cea mai mare arenă a țării, cu o capacitate de 55.634 locuri. Gigi Becali vorbește despre planuri mărețe. 

S-a săturat că nu l-a băgat Hagi! Gică Popescu și-a luat fiul și l-a transferat la alt club din Liga 1
TRANSFER
S-a săturat că nu l-a băgat Hagi! Gică Popescu și-a luat fiul și l-a transferat la alt club din Liga 1

Gigi Becali: „Mă calific în grupele Ligii Campionilor și fac stadion de 100.000 de locuri”

„S-ar fi vândut 200.000 de bilete, dacă aveam loc! Știți ce mi-a venit în cap? Să mă calific în grupele Ligii Campionilor și să fac un stadion de 100.000 de locuri. 

Nu se mai poate cu 50.000 la FCSB. Dacă intrăm în Liga Campionilor, trebuie 400.000 de oameni! Am unde să-l construiesc. Aș face dacă ne calificăm în grupele Ligii, să luăm de acolo 40-50 de milioane de euro.

Interesul oamenilor este normal. Din punct de vedere valoric, din ce am văzut, suntem mai valoroși material, suntem și mai experimentați, că ei au echipă mai tânără. Jucăm acasă, e normal să luăm o opțiune serioasă de calificare încă din tur. Vorbesc despre două goluri diferență”, a precizat Becali la Pro Arena.

Chiar acum m-a sunat un prieten, că vrea și el bilete, că vine cu copiii. I-am zis că nu. Gata, la revedere cu invitațiile! I-am zis că nu mai am. Băi, numai la doctori și la preoți invitații! Nu am nevoie de miniștri, de nimeni! Toată lumea să plătească!

Nu am făcut invitații și am greșit, acum mă sună prieteni apropiați care-mi spun că nu găsesc bilete. S-au vândut într-o oră, vă dați seama?

Fiecare jucător poate să cumpere câte 3 bilete pentru familie. Dacă vor mai multe, să le cumpere.

- Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali: „Cum să mai vorbești de vânzări de jucători când atât de mulți oameni îți cumpără biletele?”

Pe deasupra, Becali a susținut că nu se gândește să mai vândă dintre jucătorii de bază. S-a speculat că Rangers ar fi interesată de Darius Olaru. Până acum, Gigi Becali cerea 6 milioane de euro în schimbul mijlocașului central. Acum susține că l-ar lăsa să plece doar pentru minimum 8 milioane.

„Eu, la ora asta, nu vorbesc despre transferuri. Cum să mai vorbești despre transferuri când vezi atât de mulți oameni, zeci de mii de oameni care-ți cumpără biletele într-o oră? La revedere cu vânzările, s-a terminat!

Am spus că vând tot, dar acum gata, iubesc oamenii, trebuie să le fac pe plac! Cum să vând eu jucătorii când avem 30.000 de oameni care iau cu asalt stadionul?

Gata, m-a impresionat publicul. La revedere cu vânzările! Bine, este posibil. Dar Darius Olaru nu mai costă 6 milioane, costă 8, 10. Dacă dau atâți bani, cât nu face, atunci da.

Târnovanu nu e deloc de vânzare. Nu mai vorbim de vânzări când zeci de mii de oameni așteaptă un spectacol frumos. Dacă îl vând pe Olaru, ce le arăt oamenilor? Nu pot face asta”, a afirmat Becali. 

Mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, „abonată” la amenzi din partea UEFA » Cât însumează cele 18 penalizări primite de clubul lui Gigi Becali

Gigi Becali, reacție surprinzătoare după ce UEFA a închis peluzele la meciul cu Viking: „Lasă, că e bine!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  18 August 2022, 09:02
Postat de Dana.Matei pe 17 August 2022, 16:38

Un stadion cu 100.000 de locuri ar costa peste 300 milioane euro. Acești bani sunt aproape imposibil de recuperat în 20-30 ani. Întreținerea acelui stadion ar costa peste 500.000 la fiecare meci, plus 2-3 milioane pe an. Chiar daca ar avea ciobanul acei bani, cu siguranță nu ar investi într-o gaură neagra

Păi nu așa.... Stadionul să fie făcut pe banii contribuabililor, jiji pune gazonul și scaunele și gata, e al lui. Am mai văzut manevre de genul ăsta la jiji. După aia, să se umple...da, da,....

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  18 August 2022, 08:57
Postat de ricco pe 18 August 2022, 00:42

Gigi, daca ai de gind sa faci o asemenea NEBUNIE pt. binele fotbalului romanesc si al zecilor de mii de suporteri, Dumnezeu sa-ti dea sanatate sa-ti poti duce la capat Planul Incredibil... O asemenea ACTIUNE GIGANT ar duce la Renasterea SPIRITULUI de Invingator si a MINDRIEI Nationale a ROMANILOR de pretutundeni... Ar fi cu adevarat, COLOSAL... Vreau sa vad cit de mult te tinea "nebunia"... Sanatate...

Amin !

ucluj2011
ucluj2011  •  18 August 2022, 07:38
Postat de vandnamol pe 17 August 2022, 23:19

Juniorule, lasa povestile auzite la pahar ca am o veste proasta pentru tine. Niciodata n-ati fost echipa cu cei mai multi suporteri. Poate doar in anii 50, dupa ce comunistii au desfiintat toate echipele mari "burgheze" care erau cele mai iubite. Va puteti lauda intr-adevar ca ati avut un numar constant de suporteri si inimosi cum sunt de obicei la echipele mici, dar in rest dai deja in ridicol, steaua sau dinamo umpleau un stadion la meciuri din cupa romaniei cam in aceleasi vremuri in care rapid nu era in stare sa il umple la meciuri din cupele europene cu napoli sau anderlecht, la vremea aia super echipe.

Asta probabil se întâmpla pe Planeta ta Utopia , din galaxia "Hai Să Visăm Frumos Și Să Vorbim Vorbe". . Ce ;tie toat[ Lumea ;i ce scrie ]n c[r'i ;i ce se vede pe imagini ;i ce am v[zut EU din 1974 de c\nd m[ duc pe stadioane , este cu totul diferit. Din anii 50 și până în anii 80 , Rapid a avut suporteri mai mulți decât Srteaua și Dinamo la un loc. Steaua a început să aibe suporteri numeroși DUPă ce a câ;tigat CCE și a avut acele performanțe de excepție și a crescut acea generație , și (încă) se păstrează acest lucru cu toate că se diluează pe an ce trece. De aici și numele de suporteri pentru Cupe și Flori. Iar ca suporteri pătimași , CONSTANȚI ȘI ATAȘAȚI CLUBULUI , voi sunteți la ani lumină de Rapid. Echipele mici sunt echipe gen Mioveni , Mediaș , Chindia , Voluntari... Rapidul este cea mai veche echipă de la noi cu o istorie și tradiție URIAȘE. Dar voi da , aveți performanțe , foarte bine , norocul vostru , că altfel ați fi avut și voi și Dinamo suporteri (aproape) la fel de" mulți" cum avea Sportul Studențesc ....... măi juniorule.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează