FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Gigi Becali, prima reacție despre numirea lui Reghe la Universitatea Craiova

Gigi Becali, patronul FCSB, nu e speriat de numirea lui Laurențiu Reghecampf la CS Universitatea Craiova.
Gigi Becali, patronul FCSB, nu e speriat de numirea lui Laurențiu Reghecampf la CS Universitatea Craiova.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2021 17:06 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 17:17

Gigi Becali, patronul FCSB, nu e speriat de numirea lui Laurențiu Reghecampf la CS Universitatea Craiova.

„Pentru Universitatea Craiova, Reghe este cea mai bună alegere. A demonstrat, n-ai ce să zici. Când vorbești de Olăroiu, Reghecampf, Șumudică, vorbești de antrenori care au demonstrat. 

În schimb, nu știu pentru Reghe cât de bună este alegerea. Ca să câștigi titlul, îți trebuie echipă și nu știu cât de buni sunt cei de la Craiova. O să vedem, dar pentru Rotaru e cea mai bună alegere”, a declarat Becali, potrivit Fanatik.

Laurențiu Reghecampf, noul antrenor de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a semnat un contract valabil două sezoane cu CS Universitatea Craiova, având obiectiv cucerirea titlului în Liga 1.

Numele lui Laurențiu Reghecampf a fost vehiculat și în jurul unei veniri la FCSB. Antrenorul a evitat un răspuns concret la conferința de prezentare, dar admite că va discuta cu finanțatorul vicecampioanei: „Nu am vorbit cu domnul Becali, dar probabil o voi face în viitorul apropiat. Ce mai contează dacă a fost vreo ofertă de la FCSB? Acum sunt la Craiova!”.

Performanțele obținute de Laurențiu Reghecampf la FCSB:

  • a fost primul antrenor, după Cosmin Olăroiu, în sezonul 2006-2007, care a terminat un sezon pe banca roș-albaștrilor - sezonul 2011-2012;
  • cu el pe bancă, FCSB a reușit în premieră să elimine o deținătoare a Cupei Campionilor Europeni / Ligii Campionilor. (Ajax Amsterdam, în sezonul 2012-2013 din Europa League). Tot atunci, a fost pentru a doua oară în istoria echipei când revine după ce pierduse în tur la o diferență de două goluri;
  • a fost desemnat antrenorul anului în 2012. În acel sezon, FCSB a câștigat titlul, acumulând 79 de puncte!;
  • a învins deținătoarea Ligii, Chelsea, 1-0 pe Arena Națională;
  • a egalat un record vechi, reușind să câștige titlul cu 5 etape înainte de final. Echipa din 2013 a reușit să egaleze performanțele Stelei lui Ienei din sezoane '85-'86 și '86-'87, câștigând titlul cu 5 etape înainte de final!;
  • cu el pe bancă, FCSB a devenit prima echipă din România care s-a calificat în grupele Ligii după ce a trecut 3 tururi preliminare;
  • e singurul antrenor din istoria FCSB-ului care a câștigat titlul din primul an atât ca antrenor, cât și ca jucător.

Vasile Maftei: „Vinicius va fi mai expus la FCSB decât la CFR Cluj”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali a coborât pretențiile pentru Olimpiu Moruțan! Suma cerută pentru jucător: „A jucat mai slab câteva meciuri...”

Vicecampioana stârnește interesul arădenilor! Sold-out la UTA - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
bazinga
bazinga  •  28 Iulie 2021, 20:50

Gigica, Gigica....uite ce mic ai ajuns!

albertinhoo
albertinhoo  •  28 Iulie 2021, 19:09

Sumudica nu e la nivelul lor, s-a facut de ras cu rezervele Romei.

bridges
bridges  •  28 Iulie 2021, 18:44

Becali e comentator de fotbal sau ce? Nu ca n-ar avea voie(el doar asa pune problema) dar nu te bagi in treaba unui club rival, nu se face asta. Pot aparea interpretari, o fi Reghe omul infiltrat de Gigi la Rotaru? Pot sa apara, poate asta si vrea, sa destabilizeze trupa din Banie, sa bage o soparlita. Isi permite daca pe teren face ce vrea cu ei. Cu Becali trebuie sa joci murdar, sa nu intri in jocul lui ca esti mancat. I-ai bagat la infirmerie 3-4 jucatori, cei mai buni, esti tatic, ti-a luat frica. Asa-l dresezi , asa iti ia frica. Dupa care il iei si la fotbal. Acum vad ca 3 de la Craiova au iesit accidentati. Tot el v-a facut, la cotonogeala dar si pe tabela.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close