FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali rezolvă nemulțumirea lui Adi Popa: „I-am zis lui Bogdan Vintilă să dea de pământ cu el”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 octombrie 2019 12:19

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a vorbit despre nemulțumirea lui Adrian Popa (31 de ani) vizavi de numărul de minute jucate de la revenirea sa în tricoul roș-albastru și a anunțat că i-a dat mână liberă antrenorului Bogdan Vintilă (47 de ani) în relația cu jucătorii.  

Adi Popa i-a pasat decisiv lui Harlem Gnohere la golul de trei puncte al FCSB-ului în meciul cu Chindia Târgoviște (2-1) din ultima etapă a turului Ligii 1, iar la finalul partidei mijlocașul s-a arătat deranjat de faptul că nu joacă pe cât și-ar fi dorit. 

„Pasa pe care i-a dat-o Popa lui Gnohere reprezintă 70% gol. Nu sunt supărat pe Popa. I-am spus că joacă cei mai în formă jucători. I-am spus lui Vintilă că el e pe corabie cu jucătorii. Mi-a spus că nu e în regulă ce a spus Popa. I-am zis să-i certe, să le facă ce vrea. Popică e prietenul meu, eu am o relație specială cu el, dar Vintilă să-și facă meseria lui. I-am spus să-l ia și să facă ce vrea cu Popa, să dea cu el de pământ, să-l dea afară, că el e profesorul. Nu mă interesează, scoate-l 7 meciuri, dă-i amendă, nu mă interesează. Dar nu poți să-mi spui ceva despre relația mea cu Popică”, a spus Gigi Becali, la Pro X.  

Noi laude la adresa lui Florin Tănase

Becali îl cere pe prietenul lui, Florin Tănase (24 de ani), la echipa națională pentru meciul cu Suedia, programat pe 15 noiembrie, pe Arena Națională, în preliminariile EURO 2020. 

„Dă-l afară și pe Tănase, chiar dacă e prietenul meu. Și cu Coman sunt prieten. Să-l dea afară și pe el dacă nu se antrenează bine. Florin Tănase își dă viața pe teren dacă e prieten cu patronul, e un fel de creier al echipei. El e al doilea vârf sau inter stânga, dar poate fi și atacant. Bagă-l acolo și se rezolvă și cu Suedia. Dar ce să facă ei, știu ei să facă selecții?”, a mai spus Becali.

Florin Tănase și Gigi Becali au recunoscut că vorbesc des la telefon, fapt care l-a făcut pe fotbalist să devină preferatul patronului. 

Ce a declarat Adi Popa după meciul cu Chindia

„Important e că am câștigat. Noi am avut probleme cu echipele mici. Este foarte frustrant să știu că sunt al șaptelea pe postul meu, dar nu rămâne decât să mă pregătesc, să intru bine și să ajut echipa cum pot eu. Este foarte greu să te motivezi când știi că te antrenezi bine și lustruiești banca. Cum să îmi convină această postură (n.r. cea de rezervă)? Dar îmi asum, a fost decizia mea. Nu la asta m-am așteptat, dar nu am ce să mai fac acum până la vară. Trebuie să rămân serios și să arăt că sunt un jucător bun și să demonstrez că atunci când sunt ținut pe bancă este nemeritat. Obiectivul primordial și realistic pentru noi este Cupa României, care ne-ar oferi și un parcurs ok în Europa” - Adi Popa  

VEZI ȘI:

VIDEO GSP LIVE Dezvăluirea căpitanului de la Sevilla, Ștefan Iovan: „Prima dată am iubit clubul Dinamo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează