FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali nu are milă! Decizie drastică în cazul jucătorilor pe care îi dă afară de la FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 20:20 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 21:24

Gigi Becali, patronul FCSB, a decis la cineva va renunța în această iarnă. Iar jucătorii care vor pleca nu vor fi luați în cantonament.

Cristi Ganea (fundaș stânga, 31 de ani), Dorin Rotariu (extremă, 28 de ani) și Damjan Djokovic (mijlocaș, 33 de ani) nu mai intră în planurile lui Becali. Se vor face eforturi pentru a li se termina contractele, iar Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit că aceștia nu vor fi luați în cantonament.

Dinamo vrea să transfere de la FCSB » A demarat discuțiile pentru fotbalistul hulit de Gigi Becali
DINAMO
Dinamo vrea să transfere de la FCSB » A demarat discuțiile pentru fotbalistul hulit de Gigi Becali

Ganea, Rotariu și Djokovic nu merg în cantonamentul FCSB

„Gigi a fost clar. Va renunța la Ganea, Djokovic și Rotariu. Și vrea să-l vândă pe Compagno.

În cazul celor trei, avem o singură variantă. Trebuie să ne înțelegem cu ei și să plece. Dacă nu vor, nu pleacă. Nu poți să îi forțezi. 

Oricum nu vor merge în cantonamentul de iarnă. E decizia patronului. Dar le vom oferi condiții de pregătire conform contractelor”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Compagno, Crețu, Djokovic și Rotariu sunt bolnavi. Inventăm viroze? Vă arat mesajele. Compagno nu putea sta în picioare. Era la pământ. A dat o viroză... Testele au fost negative. Am făcut teste de gripă și COVID și au fost negative. Dar nu puteau sta în picioare. 

- Mihai Stoica

La cine renunță FCSB

  • Cristi Ganea (31 de ani, fundaș stânga) a venit în vară la FCSB, liber de contract. A bifat 8 prezențe
  • Dorin Rotariu (28 de ani, extremă) a semnat cu FCSB în octombrie. Are 7 meciuri în tricoul roș-albastru
  • Damjan Djokovic (33 de ani, mijlocaș central croat) a semnat în vară cu FCSB. Are 23 de meciuiri, 4 goluri și un assist în toate competițiile

Ne vom cam despărți de câțiva jucători. Djokovic, Rotariu, Ganea... Trebuie să ne despărțim. Djokovic, da. Ce să facem? Am zis că util că mai avem două meciuri de jucat. Am zis așa... Facem selecție. Să rămână doar crema.

- Gigi Becali

VIDEO Marcel Pușcaș: „Nu cred că FCSB poate pierde titlul anul ăsta"

Citește și: 

Avertisment pentru Florinel Coman: „Acolo e fotbalul adevărat și s-ar putea să ai o problemă”
FCSB
Avertisment pentru Florinel Coman: „Acolo e fotbalul adevărat și s-ar putea să ai o problemă”
A scris istoria Stelei și intervine în scandalul cu FCSB! „Tata a fost ofițer și am avut acces la niște documente importante! Nu am fost la apelul bocancilor”
PRIETENII LUI OVIDIU
A scris istoria Stelei și intervine în scandalul cu FCSB! „Tata a fost ofițer și am avut acces la niște documente importante! Nu am fost la apelul bocancilor”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
Giorgi
Giorgi  •  21 Decembrie 2023, 11:53

Are dreptate Cristi Balaj ,acest g.becali aciuat pe langa fotbal prin smenuri și alte practici specifice tagmei acestui individ , a distrus fotbalul românesc prin idioteniile făcute și declarate specifice nivelului lui de ușa cortului ! A *** fotbalul nostru prin practici mizerabile precum "valiza " , cumpărat arbitrii și echipe din clan s.a. ! Însă de ce conducătorii și finanțatorii serioși de la celelalte echipe din superliga cum ar fi CFR Cluj, Univ. Craiova , Rapid s.a accepta sa fie în aceiași competiție fotbalistică cu un asemenea individ paranoic ce pe langa celelalte fapte execrabile , murdărește imaginea ,inclusiv pe plan extern, a tuturor persoanelor și echipelor de la noi implicate în fotbalul nostru !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lulu
lulu  •  21 Decembrie 2023, 08:42
Postat de GeorgePhoenix59 pe 20 Decembrie 2023, 21:33

Mare crestin Gigi ! Asa respecta jucatorii care au contracte ? Rusine,rusine,rusine!

Eram contrariat de ăștia cu testele Pisa,credeam ca-i o exagerare.Pai mai cre(s)tine,nu înțelegi că le respecta contractele? adică le dă bănuții pe cât timp au semnat și le asigură condiții de antrenament adecvate.In rest nu exista clauze că și trebuie sa joace.Ba mai mult,dacă jucătorii își găsesc echipe și vor să plece,le dă drumul gratis.E chiar asa greu de priceput?!

VanBasten1989
VanBasten1989  •  21 Decembrie 2023, 02:47
Postat de tarnaveanu pe 20 Decembrie 2023, 23:45

Măi Dragobete, știm ce misiune ai pe aici, nu știu dacă ai observat dar nu ți-am răspuns niciodată ***, nici nu ți-am băgat în seamă comentariile, dar de jignit ce-ar fi s-o jignești pe draga de mă-ta care te-a făcut prostovan coclit.

Stii cum o cheama pe mama lui Dragobete?! Dragobeata.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează