FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali s-a dus de urgență să le vorbească jucătorilor: „Bă, vreți să fiți fotbaliști? Bătaie!”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2020 11:59

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a dezvăluit că a avut o discuție cu jucătorii roș-albaștrilor după egalul cu Academica Clinceni (0-0).

Am vorbit cu jucătorii. Le-am spus «Bă, știți că vă critic. Nu e permis așa ceva. Vreți să fiți fotbaliști? Acum nu sunteți. Uitați-vă la Barcelona, Juventus, Inter. Nu există scuze. Vreți să fiți mari? Bătaie!». 

Însă eu am luat lucrurile bune de aseară. Am avut 2-3 ocazii clare. Florin Tănase trebuia să înscrie, să finalizeze tehnic, nu să dea la întâmplare”, a declarat Becali, la ProX.

Match Preview Dinamo - FCSB

vezi și:

DINAMO // Florin Prunea, încă o dată pe lângă subiect: „Sunt surprins. E prima dată când aud”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
lake1001
lake1001  •  12 Februarie 2020, 02:43

Şi toţi au răspuns într-un cor : vrem, dar nu ştim, noi suntem *****. Ce e ălă fotbal? Merge si la casetofon?:):)

johnwick
johnwick  •  11 Februarie 2020, 18:35
Postat de valeri.gazzaev.always.here pe 11 Februarie 2020, 14:08

Mi se pare important de precizat aici, dupa iata, 31 de comentarii pe acest subiect, nici macar un fecesebist n-a fost in stare sa recunoasa derapajul verbal in forma controlata, ascuns sub umbrela mesajului motivational al lui jiji. Daca mai era nevoie acest fapt demonstreaza inca o data , nivelul extrem de scazut al fecesebistului de rand. Ca si clona fc fcsb,pe care o sustine, suporterul tip e obisnuit cu umilinta si bataia de joc. Absolut remarcabil :)))))

Da cine ești tu, bai lampa, sa trebuiască sa-ți recunoască ție cineva? Ești fix neica nime din gară

108022913946097
Traian Pavelescu  •  11 Februarie 2020, 15:10

Istoria este ireversibila și implacabila! Ca urmare, oribilele cazarmi sportive sovietoide CSA și Dinamo vor fi desființate și in România, in pofida zbaterilor disperate ale ratacitilor care le susțin, așa cum au fost deja lichidate peste tot in UE! Și asta nu are nicio legătura cu ciobanul capitalist Jiji sau cu Steaua (FCSB vremelnic) ci doar cu mersul istoriei!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează