FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Schimbarea pe care Gigi Becali nu ar fi făcut-o în Nordsjaelland - FCSB: „El a fost cel mai bun” » Pe cine a certat

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat vineri, 18 august 2023 15:40 / Actualizat vineri, 18 august 2023 15:42

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre deciziile tactice luate de Pintilii și Charalambous din Nordsjaelland - FCSB 2-0, din preliminariile Conference League.

Omul de afaceri a lăudat un singur jucător după meciul din Danemarca, mijlocașul Ovidiu Popescu, despre care a spus că nu l-ar fi schimbat la pauză. În plus, patronul FCSB l-a criticat pe mijlocașul Damjan Djokovic.

Seism la adversara FCSB de duminică! Opt jucători puși pe lista de transferuri
POLI IAȘI
Seism la adversara FCSB de duminică! Opt jucători puși pe lista de transferuri

Gigi Becali, după Nordsjaelland - FCSB: „Ovidiu Popescu a fost cel mai bun”

„S-a făcut tactica care s-a făcut... A fost decizia lor. Nu regret. Au zis ca Florinel Coman să nu mai alegere mult, să-i mai ia Olaru din sarcini. În prima repriză a fost bine.

Dar au fost schimbările alea... Pe Ovidiu Popescu nu-l schimbam. A fost cel mai bun. Mai bine-l scoteam pe Djokovic, care s-a plimbat și nu a făcut nicio schimbare. Sau mai bine îl băga pe Cordea, pe viteză. Eu așa făceam schimbările. Au făcut ei, treaba lor”, a declarat Gigi Becali.

Nordsjaelland a fost o echipă bună. Adică.. Avea prima șansă. Noi mizam pe noroc. Acum ne vedem de treaba noastră, ne vedem de campionat. Era normal ca ei să se califice. Tot ei au fost... 

Hai să spun care e opinia mea. Nu vreau să se interpreteze, dar asta e concluzia mea. Eu cred că aici e chestie de antrenorat. Din moment ce noi nu avem... Și îi spun lui MM «Bă, nu există un jucător care să ridice mingea». El zice că «Domnule, la antrenamente fac, dar la meci...». Adică Olaru are emoții? Trebuie repetiție. 

Echipa asta (n.r. - Nordsjaelland) nu e una de talent. Noi avem talent. E o echipă care s-a mișcat, a primit, s-a mișcat, a primit. Așa cum spuneam și eu. Așa vreau și eu. Eu așa cred. Și dacă nu poți, repeți până poți.  

- Gigi Becali

VIDEO Gigi Becali: „Cordea a plecat, urmează Vali Gheorghe și Vali Crețu”

Citește și: 

Se schimbă regulamentul la FCSB după gestul lui Vlad Chiricheș: „Marii fotbaliști fac asta?”

Jucătorul de la FCSB arătat cu degetul după greșelile tactice: „A luat niște decizii uluitoare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Sarcastique
Sarcastique  •  18 August 2023, 18:48

dupa razboi , multi de alde jiji se arata :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează