FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Ce să plătesc, mă? Nu sunt mulțumit!” » Becali se gândește să renunțe la un titular de la FCSB: „O să vorbesc cu Pintilii”

Gigi Becali / Sursă foto: GSP +31   FOTO
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 11:29 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 11:42

Gigi Becali nu e satisfăcut de evoluțiile lui Deian Sorescu și ezită să dea un răspuns în ceea ce privește un transfer definitiv al fotbalistului de 25 de ani împrumutat de la Rakow până în vară.

FCSB are opțiunea de a-l transfera definitiv pe Sorescu, contra sumei de 950.000 de euro, însă finanțatorul roș-albaștrilor respinge, mai degrabă, această variantă. Gigi e nemulțumit de prestațiile fostului dinamovist pe care l-a împrumutat în iarnă, dar care nu-și găsește forma și reperele la vicecampioană.

Gigi Becali ia în calcul să renunțe la Sorescu

„Ce să plătesc, mă, pentru Sorescu? Momentan nu sunt mulțumit. O să vorbesc și eu cu Pintilii să vedem ce se întâmplă cu el. 

Încă nu are evoluțiile alea pe care eu le vedeam la Dinamo. Nu mă intereseză ce declară Sorescu după meciuri. Eu vorbesc doar despre ce văd acum la el pe teren”, a spus Becali, conform Prosport

E alt sistem, sunt alte planuri. Era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Nu sunt supărat deloc. Sunt alături de echipă. Și dacă joc și dacă nu, îmi susțin echipa oriunde aș fi. Am altă poziție și e normal să nu dau randamentul de la Dinamo. Acolo aveam șansa de a marca. Și aici joc pe o poziție care îmi place și încerc să aduc un plus echipei. 

- Deian Sorescu, pe 19 februarie

Lui Lăcătuș îi place Sorescu

La prima apariție în calitate de analist TV, Marius Lăcătuș a fost întrebat ce jucător de la FCSB i se aseamănă din punct de vedere al stilului de joc. „Fiara” l-a nominalizat chiar pe Sorescu, despre care spune că ar trebui să evolueze într-o poziție mai avansată în teren.

„Am vrut să zic Sorescu, dar nu-mi ieșea (râde). Eu cred că, după modul în care se exprimă în teren, el e mai aproape (n.r. - de stilul său).

Eu cred că Sorescu ar putea da un randament mai bun dacă ar juca în poziția aceea (n.r. - în banda dreaptă a atacului). Am văzut lucrul acesta și când juca la echipa națională. Randamentul lui Sorescu a fost unul bun acolo”, a spus Lăcătuș, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Și fostul mare internațional Ilie Dumitrescu i-a transmis lui Gigi Becali să ia în calcul schimbarea sistemului la FCSB și să-l folosească pe Deian Sorescu pe postul de extremă, așa cum juca la Dinamo.

VIDEO Planurile lui Gigi Becali pentru actualul sezon. „În play-off îi bat în zece meciuri și îi năucesc. Toți sunt împotriva mea acolo”

Citește și alte știri de actualitate: 

„Ce fotbalist de la FCSB seamănă mai mult cu tine?” » Alegere surprinzătoare a lui Marius Lăcătuș: „Am vrut să zic, dar nu-mi ieșea”

Marius Lăcătuș dezvăluie cum se implica Gigi Becali la echipă: „Am zis că sparg telefonul” + Ce idee i-a dat nepotul patronului ca să scape de gura acestuia: „Nu te costă nimic!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ED_BAD
ED_BAD  •  24 Februarie 2023, 00:46

„Ce să plătesc, mă, pentru Sorescu? Momentan nu sunt mulțumit. O să vorbesc și eu cu Pintilii să vedem ce se întâmplă cu el. " PAI SI PINTILII DE UNDE MORXII LUI SA STIE BRE', NEA GIGI?!?! :)))

alinux1989
alinux1989  •  23 Februarie 2023, 13:37

Da ma jucați cu Crețu.! *** de jucător!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fecere2
fecere2  •  23 Februarie 2023, 13:18
Postat de fc_zcsb_manita_manita pe 23 Februarie 2023, 12:31

Ce bani mă să dea? De unde? FC FCSB e pe mega minus! Nici dacă dă Sorescu 20 de goluri nu achită clauza. Doar dacă are vreun șmen gen să-l cumpere azi și să-l vândă mâine pe mai mult. Doar așa. În rest e clar că nu cumpără nimic. E austeritate în Berceni. CFR Cluj o impune de ani de zile.

Când dai aproape 2 mil pe un no name ca Miculescu ,mdea ...după mintea ta inexistentă nu ai bani !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează