FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali și-a făcut lista de cumpărături pentru iarnă: Budescu, Tudor Băluță și Adi Petre

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 20:46

Gigi Becali e pregătit pentru o iarnă încărcată pe piața transferurilor. Patronul celor de la FCSB și-a stabilit trei ținte greu de atins: Constantin Budescu de la Astra, Tudor Băluță de la Brighton și Adrian Petre de la Esbjerg.

FCSB a revenit în cursa pentru titlu în Liga 1 după un start extrem de slab de sezon. Bucureștenii ocupă în acest moment locul 5, cu 33 de puncte, și sunt la doar 7 lungimi de liderul Astra. Gigi Becali a nominalizat fotbaliștii care ar putea contribui la reducerea ecartului. 

„Pe Budescu îl iau doar dacă vrea să joace atacant. Să spună dacă vrea să vină să joace atacant și-l iau. Altfel nu am ce să fac cu el, că mijlocași am destui. La mine nu merge așa, la mine trebuie să alergi.

Pe Tudor Băluță l-aș lua, deși am foarte mulți mijlocași și îl am și pe Nedelcu acolo. Dar dacă ar vrea să vină, l-aș lua. Dar nu vrea el, băiatul, să vină. Să vedem acum. Cu Adi Petre, păi și el tot la fel, dacă vrea să vină, eu îl iau. Numai să vrea el. Eu am vrut, dar a zis că nu vine”, a declarat Gigi Becali conform TV Digi Sport.

Vezi și:

FCSB // EXCLUSIV Schimbare TOTALĂ de situație! Harlem Gnohere s-a dus la Gigi Becali: „Nea Gigi, nu vreau să aud!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
engonga
engonga  •  12 Decembrie 2019, 18:29

mai degraba asta e lista dorintelor decat lista de cumparaturi. gigi trimite-i lista lui mos craciun poate primesti ceva sub brad din ea.

bigbolo
bigbolo  •  12 Decembrie 2019, 16:52
Postat de neica_nimeni pe 12 Decembrie 2019, 10:11

Ce inseamna pentru tine suporter adevarat..?...ala care vine la stadion doar ca sa injure..sa scuipe.. sa se bata... sa arunce cu torte etc etc..??...mai bine lipsa decat asa...mai bine cateva milioane in spatele televizorului decat huliganii de pe stadion..

Suporter adevarat e un gigist ca tine, abigail.

minell73
minell73  •  12 Decembrie 2019, 10:13

Interlopul gheorghe nu se invata minte niciodata. El cumpara si iar cumpara. Fcsb nu va mai castiga niciodata campionatul, atata timp cat puscariasul se baga la echipa. El doar destabilizeaza echipele mai bune decat a lui.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează