FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, mesaj clar pentru Dinu Todoran » Ce i-a cerut noului antrenor: „Numai asta mă interesează”

Dinu Todoran și Thomas Neubert coordonează antrenamentele FCSB // foto: Facebook +18   FOTO
Dinu Todoran și Thomas Neubert coordonează antrenamentele FCSB // foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 12:00 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 15:33

Gigi Becali (62 de ani), patronul de la FCSB, a anunțat ce așteptări are de la Dinu Todoran (42) și staff-ul tehnic al vicecampioanei.

Dinu Todoran, antrenorul de la FCSB, a început recent pregătirile alături de noii săi elevi. În acest context, patronul Gigi Becali a dezvăluit singurul lucru pe care l-a solicitat staff-ului tehnic: acela de a antrena posesia.

Gigi Becali dezvăluie unica solicitare pe care i-a făcut-o lui Todoran: „Numai asta mă interesează”

„Le-am cerut doar să antreneze posesie, posesie, posesie. Vreau să antrenezi posesia, mingea să fie numai la noi, că până la urmă adversarul cedează dacă faci posesie. Numai asta mă interesează. Noi nu avem jucători de forță, ci tehnici, atunci antrenează posesia.

Și presing, normal. Dacă vrei să fii mare fotbalist, când ai pierdut mingea trebuie să intri imediat în presing. Asta am jucat atunci când eram cu Reghe, asta făcea el. Pierdeam mingea și pac!, imediat recuperam”, a declarat Becali la Pro X.

Dinu Todoran, prima conferință de presă ca antrenor la FCSB

Miercuri, Dinu Todoran a susținut prima conferință din postura de tehnician al roș-albaștrilor. A fost o acțiune cu circuit închis, fără ziariști. „Principalul” roș-albaștrilor a evitat astfel din nou presa, după ce la numire a refuzat să fie prezentat oficial în fața reprezentanților mass-media.

„Am fost plăcut surprins de propunerea lui Becali, îi mulțumesc, m-a angajat la cel mai iubit și galonat club din România. Pentru mine e cea mai mare provocare. 

Primul obiectiv e calificarea în Conference, apoi campionatul și Cupa. Alături de colaboratori, trebuie să demonstrăm că suntem capabili să facem performanță. Jucătorii trebuie să înțeleagă că la Steaua se dorește performanță. Trebuie să fie pregătiți 100% pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat Todoran.

Noul antrenor al lui FCSB s-a descris în câteva cuvinte și i-a făcut o promisiune patronului: „Sunt o persoană sinceră, organizată, îmi place sistemul 4-3-3, dar în dinamica jocului acesta se poate schimba. Domnul Becali e patronul echipei, o să facem totul pentru a-l mulțumi!”.

Mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali confirmă negocierile cu un atacant » Cine este jucătorul-surpriză dorit de FCSB

Conference League începe unde Stalin a deportat etnici români! FCSB merge într-un oraș aflat aproape de granița cu Mongolia și China

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
3116
3116  •  17 Iunie 2021, 16:12

:))))))) posesie, formula 2-4-5 si tactica ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kikostel
kikostel  •  17 Iunie 2021, 15:57

Respect, Todoran! Mare caracter, mare antrenor! Va avea o misiune ușoară. Punând în practică ideile/ordinele de geniu ale lui Becali și beneficiind din plin de postările lui MM, succesul va fi facil. Să vedem cât îl poate ține Gigi. Marile cluburi sunt cu ochii pe Todoran.

legendavisinie
legendavisinie  •  17 Iunie 2021, 15:45

Fcsbiștii sunt în posesia unei sigle foarte frumoase, model Simpson. Nu mai au nevoie de antrenament

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close