FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă

Louis Munteanu în duel cu Darius Olaru / Foto: Imago Images
Louis Munteanu în duel cu Darius Olaru / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2024 07:21 / Actualizat joi, 30 mai 2024 11:49

Transferul lui Louis Munteanu (21 de ani) la FCSB pare blocat momentan. FCSB oferă 1,2 milioane pentru atacantul Florentinei, italienii cer 1,5 ♦ De ce nu vrea Gigi Becali să pluseze? Patronul roș-albaștrilor lucrează la un alt plan: Florin Tănase.

După ce FCSB a devenit campioană, Gigi Becali a anunțat că are planuri mari pentru perioada de transferuri. „Vreau 5-6 jucători, printre care doi atacanți”. Unul dintre vârfurile dorite e Louis Munteanu, pentru care Becali a trimis o ofertă de 1,2 milioane de euro. Dar Fiorentina vrea 300.0000 de euro în plus, bani pe care Latifundiarul din Pipera nu vrea să-i dea. Motivul? Florin Tănase.

Încotro, fraților?
editorial
Încotro, fraților?

Gigi Becali îl așteaptă pe Florin Tănase la FCSB

Atacantul de 29 de ani urmează să plece de la Al-Okhdood (Arabia Saudită), iar Gigi Becali îl așteaptă înapoi, după doar doi ani. Patronul FCSB e sigur că-l va convinge pe fostul decar al roș-albaștrilor să revină și de aceea nu vrea să investească foarte mult în aducerea lui Louis Munteanu. E sigur că un atac în care sunt Florinel Coman și Florin Tănase poate da randamentul dorit, mai ales că Tase e un jucător cu experiență la nivel internațional.

3,2 milioane de euroe cota lui Florin Tănase, potrivit transfermarkt

Salariul lui Florin Tănase la FCSB nu ar fi o problemă

Tănase, care a încasat 2,6 milioane de euro în zona arabă, e dispus să accepte un salariu „normal” în Superligă.

„Nu se pune problema salariului. Accept orice ofertă, nu negociez”, i-a transmis Tănase lui Gigi Becali. Potrivit informațiilor GSP.ro, Becali îl așteaptă cu un salariu demn de o vedetă. Contractul lui Tase va fi apropiat de cel al lui Florinel Coman, care primește acum 30.000 de euro.

Eu vorbesc cu «Ferguson», ținem legătura, am mai spus-o. Cu Luțu… Așteptăm să vedem ce oferte mai avem. Cu siguranță ne vom întâlni când voi veni în țară. Dar vreau să mai aștept să vedem ce oferte mai am. Am și din Europa. E o discuție și aici, dar să vedem. Eu aș prefera să fiu mai aproape de casă.

Am vorbit cu nea Gigi, era foarte bucuros, acum se focusează și vrea să facă echipă foarte puternică. Eu sper să facă transferurile pe care le dorește.

- Florin Tănase

De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Yuksel Yesilova spune că Florin Tănase a ajuns la un acord cu Adana Demirspor, adversara celor de la CFR Cluj din turul II preliminar Conferene League. Aseară, în Gruia, cele două formații au remizat, scor 1-1.

Florin Tănase la FCSB: 111 goluri produse în 228 de meciuri

Tănase a fost un jucător providențial pentru FCSB. În schimbul lui, Becali a plătit, cu tot cu răscumpărarea procentelor deținute de clubul lui Hagi, o sumă uriașă: două milioane de euro.

Pentru FCSB, Florin Tănase a reușit să producă 111 goluri. A înscris de 83 de ori și a oferit 28 de pase decisive, în toate competițiile oficiale. A bifat 228 de partide, ceea ce înseamnă că, în medie, a produs un gol o dată la două jocuri, aproximativ.

VIDEO. GSP Live » Unde ar juca Florin Tănase la FCSB. Opinia lui Raul Rusescu

Citește și:

Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (20)
Misu1950
Misu1950  •  25 Mai 2024, 09:00

Transferuri din astea prostesti doar Hagi a mai facut anul trecut!

Catalynn.19
Catalynn.19  •  24 Mai 2024, 17:45
Postat de florar pe 24 Mai 2024, 12:10

Toți gesepistii nu știu decât să facă atmosfera la Steaua....

Florare, mă tu vinzi și plante din alea de seamănă cu cânepa! Și la cum ești cu Steaua în gură mereu e clar ca e și de bună calitate. Cat ceri pe un fir!? :-)))))

Catalynn.19
Catalynn.19  •  24 Mai 2024, 17:43
Postat de troll_csA_de_LaCluj pe 24 Mai 2024, 10:09

Prețurile sunt diferite în funcție de echipa care se arată interesată de un jucător.STEAUA s-a interesat de borza.Prețul cerut de echipa lui hagi a fost de 1,5 milioane de euro!fcrapid s-a interesat de borza .Prețul cerut de echipa lui hagi a fost de 800 de mii.GeeGee e un fel de Păcală în fotbal.

Steaua NU s-a interesat de Borza!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează