LIGA 1  ·  FCSB

Gigi Becali are undă verde pentru transferul dorit » Clubul și-a dat acordul: „Merită să meargă la FCSB”

Gigi Becali îl poate aduce pe Cosmin Frăsinescu la FCSB
Gigi Becali îl poate aduce pe Cosmin Frăsinescu la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 17:51 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 18:54

Gigi Becali vrea să îl aducă la FCSB pe Cosmin Frăsinescu, fundașul central de 35 de ani al lui Poli Iași. Ciprian Paraschiv, președintele clubului moldovean, nu se pune în calea transferului.

Gafele din centrul defensivei în eșecul cu Astra, scor 2-3, l-au făcut pe Gigi Becali să acționeze rapid. Primul nume vehiculat de patronul celor de la FCSB a fost cel al lui Cosmin Frăsinescu, iar în calea transferului nu mai stă nimic. 

Frăsinescu, liber spre FCSB

„Eu cred că Frăsinescu este cel mai bun fundaș central din Liga 1. Nu știu cât de serioasă este intenția domnului Becali, cert este că Frăsi merită tot sprijinul nostru pentru a merge la mai bine, dacă va fi cazul. Eu mi-l doresc să mai joace la Iași încă doi-trei ani, este căpitanul din teren și din afara terenului cu care Poli se mândrește. Este un profesionist 100%, o pot confirma după modul în care îl văd că se pregătește la antrenamente”, a declarat Ciprian Paraschiv conform Digisport.

Gigi Becali vrea fundaș central

Chiar dacă vând toată echipa, doi fundași centrali tot iau în iarnă sau chiar acum, în vară. Nu știu sigur pe cine, dar o să iau din România. Poate pe Frăsinescu, de la Iași. Oricum, toți sunt mai buni decât ai noștri
- Gigi Becali, patron FCSB

Andrei Miron și Iulian Cristea sunt singurii fundași centrali experimentați pe care FCSB îi mai are în lot în acest moment.

Cosmin Frăsinescu

VIDEO / Ilie Stan a vorbit despre accidentările de la FCSB: „Au un lot valoros, dar au prea multe accidentări”

Citește și alte știri despre FCSB: Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (24)
Mihai Mitrofan  •  01 Iulie 2020, 11:05

DOAMNE FERESTE...................

rumunek  •  30 Iunie 2020, 21:08

Poza de sus face cât un milion de cuvinte.

caesarone  •  30 Iunie 2020, 20:52

Asta trebuia transferat acum 10 ani...

Vezi toate comentariile (24 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1