FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV 4 transferuri la FCSB » „Doi iau sigur, 100%. Ceilalți sunt pentru viitor”

Articol de - Publicat joi, 13 mai 2021 21:30 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 14:36

Gigi Becali, conducătorul lui FCSB, va întări echipa la vară. Într-un dialog cu GSP, omul de afaceri a precizat principalele posturi vizate.

Vom face cu siguranță transferuri, avem nevoie de 4-5 jucători. 100% vom lua un fundaș central și un atacant! Sigur! După, e posibil să fac investiții de viitor. 

Eu așa procedez. Iau doi fotbaliști pentru performanță imediată și doi pentru viitor, să iau bani pe ei”, a declarat Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali, patron FCSB: „Ce emoții? Am 10 milioane € în cont!”

Întrebat despre acest final de sezon, Becali nu este deloc afectat de miza campionatului. Principalul motiv: siguranță financiară a clubului.

„N-am emoții deloc. Ce emoții să am? În viață cum îți așterni așa dormi. Eu nu sunt microbist, am o afacere care se numește fotbal. Am 10 milioane de euro în cont. Dacă am emoții cu banii ăștia în buzunar, mă bate Dumnezeu! 

Societatea mea e pe plus și mai are și marfă de vânzare în valoare de 50-60 de milioane de euro. Eu vreau campionatul doar pentru că aduce bani! Dacă nu aducea bani, nu mă interesa! Sau dacă nu-l vindeam pe Man, normal, da, aveam ceva emoții, pentru că sunt om.

Cine va merita campionatul, ăla îl va lua. Poate le batem noi pe Sepsi și Craiova, CFR pierde cu Craiova și face egal cu Botoșani și suntem campioni”, a mai spus Becali.

FCSB, programul până la finalul sezonului

  • Sepsi (d)
  • Craiova (a)
  • CFR Cluj (d)

Tot ce trebuie să știi înainte de Sepsi - FCSB

Citește mai multe articole despre FCSB:

Becali, după decizia CCA: „Nu e hoț, dar a greșit contra noastră” » Ce arbitru vrea la finala Ligii 1

OUT până la finalul campionatului! Veste teribilă pentru FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (54)
je__
je__  •  15 Mai 2021, 13:42

Marfa de 50-60 de milioane? Nea jiji, pai ce facem? Vinzi doar un sfert din Mbape Florinel? :)))))))))))))))))))))))))))))))))

1025783094140163
Razvan Costea  •  14 Mai 2021, 15:19
Postat de amadeus2021 pe 14 Mai 2021, 14:32

Jucatorii de la FCSB sunt "marfa", in sens de taraba, galantar. Limbajul finantatorului dezvaluie categoria din care face parte domnia sa. Nu spun care, ca sterge GSP ul. In ce domenii oamenii sunt marfa, Domnu' Gigi?

de unde ai inteles tu ca aceste cluburi sunt organizatii de binefacere? cand bagi bani intr-o afacere casti ochii sa nu-i pierzi si te preocupi de profit. asa merge treaba oriunde in lumea asta.

amadeus2021
amadeus2021  •  14 Mai 2021, 14:32
Postat de fuller pe 14 Mai 2021, 10:02

Cel putin e sincer. Ca sa se mai convinga si fanii ca FCSB nu are nimic de face cu fotbalul si istoria unei echipe. E o simpla afacere de familie, unde jucaforii sant oi de muls sau de taiat, iar antrenorul e doar dulau de stana. Daca cineva doreste sa sustina o asemenea turma, succes. Insa cel phtin Gigi e corect si deckara pe fata ca nu e vorba de nici o emotie a jocului sau dragiste si mandrie fata de un club... e doar vorba de banii pe care ii poate incasa, iar trofeele nu conteaxa decata daca au valoare monetara. "Faci ce spune Becali" poate capata orice alt nume cu multe consoane, caci reprezinta doar ego-ul unui singur om, si nu mai mult.

Jucatorii de la FCSB sunt "marfa", in sens de taraba, galantar. Limbajul finantatorului dezvaluie categoria din care face parte domnia sa. Nu spun care, ca sterge GSP ul. In ce domenii oamenii sunt marfa, Domnu' Gigi?

Vezi toate comentariile (54)
Comentează