FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a transferat 9 jucători în această vară, dar Dragomir spune că mai are nevoie de unul: „Altfel, nu o scoate la capăt”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2022 12:44 / Actualizat marti, 16 august 2022 13:42

Gigi Becali a transferat 9 fotbaliști în această vară, dar Dumitru Dragomir consideră că FCSB mai are nevoie de un anumit jucător.

În direct la GSP LIVE, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că FCSB suferă în linia de mijloc, acolo de unde consideră că-i lipsește un pasator.

VIDEO Dumitru Dragomir critică jocul celor de la FCSB: „Este un haos total!”

„Toată lumea e nemulțumită de jocul echipei. Jocul suferă. E haos total! E nevoie de un jucător de pasă la mijlocul terenului. Altfel nu o scot la capăt. Sunt doar «fugăreți».

FCSB are jucători talentați, dar nu sunt o echipă. Transferurile sunt chiar bune. Bogdan Rusu știe jocul, dar nu are jucători inteligenți la mijloc. 

Acolo sunt doar «fugăreți», care nu sunt în relații bune cu mingea. Ei fug, se zbat, dar nu e unul care ca Boloni sau Stoica, care linișteau jocul. Toți parcă sunt speriați de bombele rusești”, a spus Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

Dică a avut mână liberă, 100%. Cred că doar i-a pus clauză să fie căpitan Octavian Popescu. Foarte bine a făcut Becali. Dacă Dică l-a pus, el a făcut foarte bine

- Nicolae Dică

Ce transferuri a făcut FCSB în această vară

  • VENIRI: Bouhenna (CFR Cluj), Dawa (FC Botoșani), J. Tamm (liber), Miculescu (UTA), Rusu (Mioveni), Eduard Radaslavescu Radu Boboc (ambii Farul), Marco Dulca (Chindia), Vadim Rață (Chindia)
  • REVENIRI: Ad. Niță (Unirea Constanța), Haruț (FC Botoșani), M. Lixandru (CS Mioveni), Ducan (CS Mioveni), M. Udrea (Unirea Constanța), R. Ion (Clinceni), Cr. Dumitru (FC Argeș), Pandele (Metaloglobus), Pantea (Hermannstadt), G. Simion (Aris Limassol), Șt. Cană (Poli Iași)
  • PLECĂRI: Burlacu (liber), A. Miron (Hapoel Haifa), Keșeru (UTA), Straton (FC Argeș), Vinicius (liber), Cr. Dumitru (CS Mioveni), Nedelcu (Farul), R. Ion (Farul), Perianu (FC Botoșani), Fl. Tănase (Al Jazira),

FCSB deasupra tuturor! Cum îi subordonează Gigi Becali pe Șucu, Varga, Mititelu și Rotaru

Investiția în achiziții în această vară e, de departe, cea mai ridicată dintre anii în care FCSB nu a accesat grupele cupelor europene. Toate celelalte echipe din Liga 1, luate la un loc, au făcut achiziții de numai 2,2 milioane de euro, aproximativ 60% din suma plătită de Becali. 

În urmă cu o lună și jumătate, Becali anunța că nu mai cheltuie niciun euro pentru transferurile de jucători. Între timp, s-a dezlănțuit și a adus nu mai puțin de 7 fotbaliști pe care a achitat sume de transfer. Iar totalul banilor plătiți se apropie de 4 milioane de euro. Este cel mai ridicat nivel în anii în care echipa nu a mers în grupele europene. Acum e în joc pentru a accesa Conference, însă mai are de trecut o dublă, împotriva norvegienilor de la Viking Stavanger.

Citește și: 

Ce este crucea celtică, simbolul folosit și de neonaziști, pe care UEFA a ochit-o în peluză și pentru care a sancționat-o pe FCSB

Oficial: cine transmite FCSB - Viking la TV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  16 August 2022, 19:39

Inca o zi, inca o stire cu nea Ghighi penalul.

legio.sud
legio.sud  •  16 August 2022, 14:04

Nea “ brutărie “ a uitat sa specifice ce fel de fugăreti , de minge sau după minge ?!

doar...titi
doar...titi  •  16 August 2022, 13:59

e clar dragomire ca ai stat doar pe la birouri !! daca aduci jucatori noi ...acestia vor avea nevoie de timp ca sa se omogenizeze cu restul echipei ..si cuideile antrenorului !!!asa ca povestea asta cu haosul si randamentul mai slab al noilor veniti ...E ABSOLUT NORMALA cand ai aproapae o echipa noua!!!vina e doar a ciobanului care trebuia sa-i aduca ...in perioada de pregatire !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează