FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, un adevărat coșmar pentru un fost stelist: „Mă afecta foarte tare, deși păream vesel”

Gabi Enache (stânga), fostul jucător al celor de la FCSB, a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut la gruparea roș-albastră.
Gabi Enache (stânga), fostul jucător al celor de la FCSB, a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut la gruparea roș-albastră.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 14:26 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 15:25

Gabi Enache (30 de ani), fostul jucător al celor de la FCSB, a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut la gruparea roș-albastră.

Enache a fost transferat de FCSB în iarna lui 2016 de la Astra Giurgiu. De meserie extremă dreapta, jucătorul a fost reprofilat de Laurențiu Reghecampf pe postul de fundaș lateral, unde nu a mai dat același randament. Enache a intrat rapid în colimatorul lui Gigi Becali, care-și făcuse un obicei din a-l critica. În 2018, s-a transferat la Rubin Kazan.

Gabi Enache, despre perioada FCSB: „Mă afecta, deși păream vesel”

„Sincer, cred că aș fi gestionat mai bine presiunea lui Gigi Becali acum. Ajunsesem la un moment dat să nu mă mai uit la televizor, era o presiune, pe interior mă afecta. La prima vedere eram foarte vesel, dar mă afecta foarte tare când mergeam acasă, de exemplu. 

Eram cu soția, cu copilul, mă afecta, dar mi-am spus: «Închide televizorul, nu mai urmăresc sport, nu mai urmăresc ziare». Îți taie din formă chestile astea”, a declarat Enache pentru Prosport.

16.000 de eurolunar încasa Enache la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Bacika Topola a mutat meciul cu FCSB la Senta, aproape de granița cu Ungaria, într-un sat și pe un teren de liga a treia din România

Dennis Man a vorbit despre cel mai greu moment din viața lui: „Aveam dureri foarte mari. Doar așa am trecut peste”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
scorillo07
scorillo07  •  04 Septembrie 2020, 18:41
Postat de hai_mai_repede_cu_eliminarea pe 04 Septembrie 2020, 15:36

Ce stelist ma papagalule?

*** are un nume : crăiţoiu !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saviola3_4
saviola3_4  •  04 Septembrie 2020, 18:03
Postat de catalynn pe 04 Septembrie 2020, 17:17

Cum adică “fost stelist”!? A ținut in copilărie cu Steaua și acum a devenit fcsbist!? :-))) In rest, orice jucător care a ajuns la FC fcsb după 2010 își merita soarta, absolut niciunul nu are scuza ca nu știa in ce se bagă!

I al pe talpan de mana si mergeti sa l reclamati pe enache dar nu la uefa la iccj ca acoll are sefu tau blat:))

catalynn
catalynn  •  04 Septembrie 2020, 17:55
Postat de johnwick pe 04 Septembrie 2020, 17:23

iar te-au trimis să fluturi clona? continuă-ți alergarea, la vale

Numai un fcsbist provincial inuman de prost crede ca Steaua e clona FC fcsb! :-) Nu te-am suspect niciodată ca ai fi prea destept, ăștia așa la 2m :-))) nu prea sunt , dar parca nici in halul asta de prosti! :-)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează