FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 2-0

Gigi Becali a găsit vinovații pentru înfrângerea de la Craiova: „Unul a luat jocul în glumă, celălalt face acrobații” + declarații total surprinzătoare despre Kovacs

Gigi Becali a disecat înfrângerea contra Craiovei +8   FOTO
Gigi Becali a disecat înfrângerea contra Craiovei

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 22:38 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 22:59

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a intervenit la TV la finalul meciului cu CS Universitatea Craiova, scor 0-2. Surprinzător, latifundiarul l-a menajat pe Istvan Kovacs, cel care i-a dezavantajat pe roș-albaștri, însă nu le-a găsit scuze lui Florin Tănase și Andrei Vlad. 

„Ne testează anti-doping și de asta nu mai putem (n.r.- râde ironic). Serios vorbind, echipa e decimată. Sunt accidentați mulți. Asta se întâmplă. Cu om în plus, era normal să câștigăm meciul. Părerea mea e că Tănase a luat jocul puțin în glumă. Vlad a vrut să facă acrobații, să se dea artist, a fost prea lăudat. N-am văzut niciun portar să greșească așa. 

Suntem decimați! E debandadă la echipă, ce putem face? Tănase comentează, ăla înjură (n.r - Crețu). Cum să-i spui arbitrului că a dat roșu în compensație? Așa a făcut Tănase. El e amfitrion, nimeni n-are ce să-i facă lui Tănase. Crețu la fel, e Crețu de la FCSB (n.r. - Becali face referire la eliminarea lui Crețu din meciul cu Sepsi). Se apucă el să înjure?! A jucat și el câteva meciuri la FCSB și înjură ”, a spus Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Șansele la titlu sunt 100% sau 0! Dacă vrei să fii campion, trebuie să bați CFR! Nu e o scădere fizică a echipei, nu există așa ceva. Mi-ar conveni egalul cu CFR, la situația în care suntem noi acum. După ce revin Olaru și Coman, vom spulbera tot 
- Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali surprinde: „Îi acord circumstanțe lui Istvan Kovacs”

Dacă mă întrebați de Kovacs, acum n-am ce să-i spun. E clar penalty și eliminare, doar că e o fază rapidă și îi acord circumstanțe. Copilul (n.r - Niță) dă în minge și în inerția jocului e lovit de Bancu. A greșit Kovacs, dar n-a făcut intenționat. 

Omul n-a fost rău intenționat, apoi a dat și roșu (n.r - eliminarea lui Vătăjelu). Pe Kovacs îl scot din ecuație din acest meci. N-are nicio vină dacă greșește sau dacă n-a văzut bine.  Dar de faza cu Mario Camora n-o să uit niciodată în viața mea! Îi mulțumesc Macii Domnului și lui Hristos că nu l-am criticat pe Kovacs și că n-am făcut un păcat. N-are rost să mai vorbim altceva”, a afirmat latifundiarul. 

VIDEO Dragomir, nemilos cu un jucător de la FCSB: „E destrăbălat, nu se poate! Acolo s-a jucat meciul”

Citește și alte știri despre meciul Craiova - FCSB: 

Toni Petrea, la final: „Echipa a căzut în acel moment”

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, nemilos cu un jucător de la FCSB: „E destrăbălat, nu se poate! Acolo s-a jucat meciul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (153)
florar
florar  •  30 Aprilie 2021, 13:14
Postat de cseacseavlez pe 30 Aprilie 2021, 12:50

mda..defila..de 1 Mai muncitoresc, de 23 August "întoarcerea" armelor....etc

Man face câți toți ceilalți enumerați...

cseacseavlez
cseacseavlez  •  30 Aprilie 2021, 12:53
Postat de dansy pe 30 Aprilie 2021, 10:30

Puntele tale de vedere arata o mare lipsa de stiinta a fotbalului.Voi acolo la Cluj v-ati obisnuit cu ajutor gras de la arbitrii si nu mai cunoasteti regulile jocului!

vb o fosilă comunistă de ajutor în arbtraj...

cseacseavlez
cseacseavlez  •  30 Aprilie 2021, 12:50
Postat de florar pe 30 Aprilie 2021, 12:41

Pai da!!! Proba??? Cu aia in teren Steaua defila!!! Bine,nu numai lipsa a 3 jucători este cauza...( Man ???) Arbitrii au tocat echipa...apoi joaca numai în deplasare...presa se ocupă numai cu destabilizările... FRF pune piedica...

mda..defila..de 1 Mai muncitoresc, de 23 August "întoarcerea" armelor....etc

Vezi toate comentariile (153)
Comentează