FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Pasiunea pentru FCSB nu are limite » Un oltean și-a vopsit locuința în roș-albastru: „Fac și cotețele la porci și găini”

Pasiunea pentru FCSB nu are limite pentru un bărbat din Gorj // foto: captură TVR Craiova +11   FOTO
Pasiunea pentru FCSB nu are limite pentru un bărbat din Gorj // foto: captură TVR Craiova

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 10:15 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 10:59

Florin, un bărbat de 47 de ani dintr-un sat din județul Gorj, și-a vopsit gardul și obiectele din curte în culorile clubului FCSB, roșu și albastru. Următoarea pe lista fanului bucureștenilor este casa.

Pasiunea pentru echipa favorită nu are limite pentru Florin, un bărbat din județul Gorj. În apropierea Paștelui, acesta și-a transformat locuința într-un „templu” roș-albastru. A vopsit gardul și obiectele din curte în culorile clubului FCSB și a plasat mai multe steaguri cu sigla clubului pe gard.

+7 FOTO

Pasiunea pentru FCSB nu are limite pentru un bărbat din Gorj

„Fac și cotețele la porci și găini, să fie totul făcut așa”, a precizat suporterul FCSB într-un reportaj realizat de TVR Craiova.

Florin pregătește o „surpriză” pentru soția sa. Plănuiește să vopsească și casa în culorile FCSB-ului: „Când o veni seara de la piață, o s-o găsească făcută. Ce să mai zici când o să vezi totul făcut? Nici gardul nu a durat mult, în 3-4 ore a fost gata”.

+7 FOTO

Florin este legat de roș-albastru de mult timp. El și-a transferat pasiunea pentru Steaua către FCSB, clubul din Liga 1:

„Urmăream la un moment dat un meci între Sportul și Steaua. Conducea Steaua, iar Sportul a egalat în minutul 91. Aveam un televizor alb-negru, l-am luat de nervi și l-am aruncat pe fereastră, am dărâmat tot!”

Citește și: 

Gică Hagi, apel public către Fiorentina: „Cred că mă aude toată lumea. Asta ne dorim!”

Pe cine a ajutat și pe cine a dezavantajat apariția VAR? » CFR Cluj contestă sistemul, dar a beneficiat de el, precum FCSB. Pentru Rapid și Craiova ar fi fost mult mai bine fără + Raport șocant pentru Farul

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (14)
Terro1
Terro1  •  13 Aprilie 2023, 19:39

si zici ca e oltean .eu cred ca sant saivanele lui nea jiji

SuporterITC
SuporterITC  •  13 Aprilie 2023, 18:23

Lipseste wc ul din fundul curtii.

cata
cata  •  13 Aprilie 2023, 17:53
Postat de concret pe 13 Aprilie 2023, 11:32

Nu cred ca am vazut ceva mai dezgustator in viata mea!

Sper sa nu-si bata joc de cotetul porcilor sau sa vopseasca gainile in culorile ale! :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează