LIGA 1  ·  FCSB

FCSB // Harlem Gnohere a fost operat! Veste proastă pentru steliști: ratează startul preliminariilor Europa League!

Harlem Gnohere // Sursă foto: Facebook FCSB
Harlem Gnohere // Sursă foto: Facebook FCSB

Miercuri, 12 Iunie 2019, 17:08

Harlem Gnohere (31 de ani), golgeterul FCSB-ului din ultimele două sezoane, a fost supus marți unei intervenții chirurgicale pentru rezolvarea unei probleme mai vechi. Acesta suferise o ruptură musculară la coapsa piciorului stâng în victoria cu CSU Craiova, 2-0, din luna mai. 

FCSB a emis azi un comunicat prin care a anunțat că francezul va sta departe de gazon între 6 și 8 săptămâni, ceea ce înseamnă că fotbalistul nu va putea fi utilizat în primele meciuri europene din această vară. FCSB debutează în Europa League în turul I, la jumătatea lunii iulie.

„FCSB anunță că Harlem Gnohere, care fusese diagnosticat cu ruptură a peretelui anterior și o slăbire a peretelui posterior ale canalului inghinal de parte stângă (inguinal disruption) și entezopatie a mușchilor adductori de aceeași parte, a fost supus unei intervenții chirurgicale specifice marți, 11 iunie 2019.

Operația a fost un succes, iar perioada estimată de recuperare a jucătorului va fi de 6-8 săptămâni”, se arată în comunicat. 

Vezi și: 10 informații despre Alexandru Tudor, șeful lui Becali la juniori: televizorul în portbagaj, „mândria de a fi nebun” și războiul cu siteurile cu cookies

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (2)

1745flo  •  12 Iunie 2019, 22:20

Ratacitii fcsbsti de cand sunt stelisti, demagogilor?

crapatot  •  12 Iunie 2019, 19:27

care stilisti aia de liga 4?tati nu mai visati......liga 4 scrie pe voi!

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1