FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Helmut Duckadam nu e de acord cu Gigi Becali: „Cum să-l iei pe Cosmin Vâtcă? N-a mai jucat din august!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 19:49

Helmut Duckadam, președintele de onoare al celor de la FCSB, este de părere că portarul Cosmin Vâtcă (37 de ani) nu reprezintă o soluție optimă pentru roș-albaștri.

  • CONTEXT: Gigi Becali, finanțatorul FCSB, i-a făcut o ofertă lui Vâtcă, însă goalkeeperul care s-a despărțit în această iarnă de CFR semnase deja cu U Cluj (detalii, AICI)

„Cum să îl aduci pe Vâtcă, un portar care n-a mai jucat din august? N-ar fi corect față de Andrei Vlad, care e peste el în acest moment.

Dacă într-adevăr se dorește aducerea unui goalkeeper, cred că Florin Niță este cea mai bună opțiune pentru noi, fiind un stelist adevărat. Însă transferul său nu se poate concretiza acum”, a spus Duckadam, la TV Digi Sport.

Cosmin Vâtcă, dorit de Gigi Becali

Vâtcă a mai fost jucătorul roș-albaștrilor în perioada 2007-2009, bifând doar un joc în Cupa României. În ultimii ani, acesta s-a mulțumit cu statutul de rezervă la CFR, de multe ori fiind lăsat chiar în afara lotului.

FCSB a rămas fără Cristi Bălgrădean, transferat în secret de CFR. Becali a declarat deja că Andrei Vlad va fi noul titular al vicecampioanei României, însă își dorește o rezervă cu experiență. În acest moment, Toma Niga este celălalt portar din lotul pregătit de Bogdan Vintilă.

145 de meciuriare Vâtcă în Liga 1, încasând în această perioadă 273 de goluri

Match Preview FCSB - CSU Craiova

vezi și:

POLI IAȘI - DINAMO // VIDEO Mircea Rednic continuă contrele cu Florin Prunea: „Nu dau mâna cu el! Păi ce, el e antrenor?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
felix_grandet
felix_grandet  •  07 Martie 2020, 10:30

Gigi, ia-l pe Burebista Câmpeanu. N-a mai jucat din 2007, dar nu contează. Cu ajutorul lui Dumnezeu nu va lua gol.

zagna
zagna  •  07 Martie 2020, 08:21

Cum sa joci cu Vatca si sa vrei sa castigi campionatul ? Vatca a fost si este un portar de judet. Trebuie mers pe mana lui Vlad si Niga !

105662257060988
Eugen Qy  •  07 Martie 2020, 06:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Intr-adevar, despre ASTA era vorba in acest articol. "Bravo" tie ! Te-ai prins .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează