FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Helmuth Duckadam a renunțat la titlu! Declarație tranșantă: „Teja nu mai are ce face în acest play-off”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 17:45

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, e convins că echipa a ieșit din lupta pentru titlu, chiar dacă încă mai are două meciuri directe cu CFR Cluj. 

Ne vom bate cu Craiova pentru locul 2. Nu cred că mai sunt șanse la titlu. Nu mai suntem la mâna noastră. Eu așa spun, e foarte greu să batem de două ori CFR la ora actuală.

Teja nu mai are ce face în acest play-off și nici nu trebuie evaluat acum, ci din vară”, a zis Helmuth Duckadam la TV Digi Sport. 

FCSB este în acest moment pe locul 3 în Liga 1, cu 25 de puncte, cu 5 în urma liderului CFR și unul în urma Craiovei, care e pe 2. Mai are doar 3 puncte peste Viitorul și 4 peste Astra Giurgiu, care sunt pe 4 și 5.

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali a anunțat numele primilor 3 jucători dați afară de la FCSB » Florentin Matei, Adrian Stoian și Dragoș Nedelcu, aut din vară: „Am vorbit cu impresarii și cu MM”

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  13 Martie 2019, 20:34

Duminica va fi o noua surpriza. Fcsb pierde la giurgiu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează