FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Helmuth Duckadam face dezvăluiri despre Harlem Gnohere: „Am fost surprins de cum l-am văzut!”

HARLEM GNOHERE
HARLEM GNOHERE

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 14:30

Harlem Gnohere (atacant, 31 de ani) a fost accidentat pe parcursul cantonamentului din această vară, susținut de FCSB la Brașov.

Gnohere a revenit la antrenamentele echipei într-o formă fizică foarte bună, susține Helmuth Duckadam, 60 de ani, președintele de imagine al FCSB.

„Eu tot am zis că mai avem nevoie de un vârf, dar după ce l-am văzut pe Gnohere la sala de forță.... Mi s-a părut că arată foarte bine, neașteptat de bine. Nu l-am întrebat cât a slăbit, dar am stat lângă el, l-am văzut, arată bine. Chiar am fost surprins de cum l-am văzut.

Nu știu când va reveni, deși am stat de vorbă cu doctorul”, a spus Duckadam la TV Digi Sport.

FCSB a jucat în această vară 4 amicale, în care a înregistrat 3 victorii și un egal:

FCSB - Coltea Brașov 7-0
FCSB - Steagu Brașov 4-0
FCSB - Viitorul 3-3
FCSB - CS Mioveni 1-0

Următorul meci al lui FCSB este pe 11 iulie, în turul I preliminar al Europa League, cu Milsami Orhei.

de Alexandru Barbu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
5_iulie_2019
5_iulie_2019  •  06 Iulie 2019, 16:09

FC FCSB nu a fost niciodata STEAUA BUCURESTI! Echipa simbol a Armatei Romane nu poate fi confundata cu turma unui recidivist, fara stadion, fara identitate si cu manelele la maxim. Terminati cu afisatul stemei echipei STEAUA la articolele despre inculpata Fotbal Club FCSB!!! Gata! Game over! Ridicati-va de pe podeaua redactiei!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează