FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Helmuth Duckadam intervine în duelul declarațiilor dintre Adi Popa și Bogdan Vintilă: „Nu mă așteptam să nu joace”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 18:51

Helmuth Duckadam (60 de ani), președintele de imagine al celor de la FCSB, a vorbit despre declarațiile făcute de Adi Popa (31 de ani, extremă dreapta) și de antrenorul Bogdan Vintilă (47 de ani), în cazul titularizării fotbalistului revenit în această vară la FCSB.

  • Hermannstadt - FCSB se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, iar U Cluj - FCSB e programat marți, de la ora 21:00. Ambele partide vor fi liveTEXT pe GSP.ro.  

Popa s-a declarat nemulțumit de statutul său la echipă după meciul Chindia Târgoviște - FCSB 1-2, când extrema dreapta a pasat la golul decisiv înscris de Gnohere. Locul lui Popa e luat de Dennis Man în primul 11. 

„Vinitilă are dreptate în privința declarațiilor, dar îi dau dreptate și lui Adi Popa. Nu mă așteptam să nu joace. Mi-a plăcut, a dat și pasa de gol.

Nu știu dacă poate să fie titular în fața lui Man într-o formă bună, dar la meciul trecut cred că putea să joace”, a declarat Duckadam, potrivit TV Digi Sport.

Bogdan Vintilă, discuție directă cu Adi Popa

„Cu Adi Popa vorbesc în fiecare zi, de fapt cu toți jucătorii fac asta. L-am sfătuit să fie mai atent la declarații pentru că nu-i fac bine. Normal că-și dorește să joace mai mult, toată lumea își dorește. 

Am 29 de jucători în lot, când fac echipa nu-i ușor. Le-am explicat și lor. De obicei, jucătorii nu-și manifestă nemulțumirea, își văd de treabă”, a afirmat Bogdan Vintilă într-o conferința de presă.

„Este frustrant să știu că sunt al șaptelea pe postul meu. Este foarte greu să te motivezi când știi că te antrenezi bine și lustruiești banca” - Adi Popa

5 meciuri și 1 gola bifat Adi Popa în actualul sezon al Ligii 1 pentru FCSB

VEZI ȘI:

FCSB // Gigi Becali, o nouă decizie IMPOSIBILĂ » Îl vrea tot pe Andrei Vlad, deși cifrele sunt de partea lui Cristi Bălgrădean

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează