LIGA 1  ·  FCSB

FCSB // Helmuth Duckadam, reacție vehementă după Derby de România: „Înainte de '89 erai trimis în mină pentru așa ceva” » Critici dure și pentru Bogdan Vintilă

Marti, 18 Februarie, 21:54

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, i-a criticat dur pe jucătorii lui Bogdan Vintilă după înfrângerea cu Dinamo, 1-2.

Fostul mare portar a subliniat faptul că jucătorii nu au avut atitudine în derby și a spus că și antrenorul Bogdan Argeș Vintilă are o parte din vină. 

„Așteptările noastre nu au fost îndeplinite. Am fost dezamăgit de joc. Am văzut un FCSB apatic, care nu a contat. Nu știu ce s-a întâmplat din decembrie până în ianuarie. Înainte de '89, dacă jucai așa la Jiul Petroșani, a doua zi erai în mină! Erau pedepse destule. 

Eu nu văd atitudine! Nu văd determinare! Nu văd jucători care să facă presing, să alerge. Man a pierdut multe mingi, dar nu l-am văzut să se enerveze și să vină înapoi să le recupereze. La fel și Moruțan. Am avut mare încredere în Olaru. Unii, când vin la FCSB parcă uită fotbalul. 

Avem jucători talentați, dar nu avem echipă! Cu siguranță este problema antrenorului. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. Parcă nu ar fi prieteni între ei. Înainte aveam un lider în echipă, acum toată lumea e moale. Așa nu avem nicio șansă la campionat!”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Match preview FCSB - Chindia 

Citește și: Rareș Bogdan dezvăluie ce măsură radicală a luat Orban după ce a fost fotografiat fumând

Libertatea

Comentarii (7)

Dinu Stefan  •  18 Februarie 2020, 23:49

pai ce sa le ceri ma nea duka hipno-halucinogenilor astora ? ei se uita la chifteaua aia de emisiune,in care 6 baieti sunt inchisi in sufragerie cu 6 fete,iar mantea spune:baieti ce spuneti de scenariul urmator,iar aia executa pe loc !

warlokadi  •  18 Februarie 2020, 23:04

dnul ducadam vb cu dnul becalii sa se tine de cuvânt sa se spinzure asa a zis prea mult sa luat de dinamoo si a ris de ei

madalin_eivissa  •  18 Februarie 2020, 23:03

HELMUTHE DUMINICA ĂSTIA AI TAI, VALOROȘII stăpânului, S-AU ÎNCĂLȚAT CU FESU!! CUM VA PRINDE DINAMO, CUM O LUAȚI PE COAJA DE 5 ANI ÎNCOACE 4-1, 3-1, 2 -1 :))

Vezi toate comentariile (7 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1