FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Helmuth Duckadam susține decizia lui Gigi Becali de a da afară 3 jucători: „Am rămas doar cu așteptările de la ei”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 17:36

Helmuth Duckadam e de acord cu Gigi Becali în decizia acestuia de a-i pune pe lista neagră pe  Florentin Matei (25 de ani), Adrian Stoian (28 de ani) și Dragoș Nedelcu (22 de ani). 

Președintele de imagine al FCSB-ului e dezamăgit că primii doi, aduși în iarnă, n-au adus niciun plus. 

„Am rămas doar cu așteptările de la acești jucători, Stoian, Matei și Nedelcu. 

Tot timpul am spus că Stoian e cel mai spectaculos transfer. Din păcate, cât a jucat nu a făcut-o la ce nivel ne așteptăm.

Măcar de le-ar fi făcut concurență celor care deja erau la echipă”, a zis Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali a anunțat numele primilor 3 jucători dați afară de la FCSB » Florentin Matei, Adrian Stoian și Dragoș Nedelcu, aut din vară: „Am vorbit cu impresarii și cu MM”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
risc_mix
risc_mix  •  13 Martie 2019, 20:20

Așa moș teacă, vezi să nu-ți superi stăpânul că te taie de la ,,bani de pomană”. Da ce ce te-a dezamăgit Stoian bă prostănacule? Că are prea multe tatuaje? Că de jucat nu prea l-ați lăsat să joace să arate ce știe. Este exact cazul Zlatinsky. După o repriză (nici n-a jucat prea rău) marii specialiști becali și ducadam au decis: nu e bun, să plece. Vai de capul vostru de specialiști.

florianveress
florianveress  •  13 Martie 2019, 19:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adook
adook  •  13 Martie 2019, 19:07
Postat de stelbz pe 13 Martie 2019, 17:53

Pai daca Stoian era de mare valoare ramanea in Italia, macar la.......Juventus ! :))

asa e stelica,a jucat maxim o ora si nu pe postul lui de baza si gata,nu-i bun.ca tot vorbeai de juventus,ia informeaza-te ,sper ca ajung informatiile si la buzau,cate meciuri a jucat ronaldo pana a marcat pentru juve si daca a jucat pe postul lui consacrat si apoi comenteaza.crezi ca daca c ronaldo juca mijlocas mai avea acelasi randament?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează