FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 3-0

FCSB - HERMANNSTADT 3-0 // Mihai Stoica, reacție la o ironie adresată lui Dică: „Ca să moară de ciudă toți experții, ăia care n-au fost capabili să facă”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 17:23

FCSB s-a impus fără drept de apel în fața celor de la Hermannstadt, scor 3-0. O înțepătură la adresa lui Nicolae Dică i-a atras atenția lui Mihai Stoica. 

Un fan al celor de la FCSB a făcut o analiză a partidei pe pagina personală de facebook. Printre punctele dezvoltate se numără și o ironie la adresa lui Nicolae Dică: „Hora gol și contribuție la golul unu, ca să moară de ciudă experții mesei rotunde de la Digi și Telekom, ăia care nu au fost capabili să facă, dar dau sfaturi”.

Surpriza vine însă în subsolul analizei, acolo unde apare aprecierea lui Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB. 

Reacția fanului și like-ul primit de la MM vin după ce fostul antrenor al „roș-albaștrilor” a comentat echipa de start folosită de Teja la meciul cu Hermannstadt. Dică se declara surprins de faptul că Teja l-a trimis din primul minut pe Ioan Hora în locul francezului Harlem Gnohere, considerând că noul transfer nu este un atacant de careu.

Hora a reușit să înscrie împotriva lui Hermannstadt cu o reluare din careul mic, una specifică unui vârf autentic.

  • „Mă surprinde formula asta. A fost decizia antrenorului să joace și cu Hora. Sibiul e o echipă care se apără jos. Steaua trebuie să aducă mingi la margine, de acolo să vină cu centrări. Hora nu este un jucător la fel de bun în duelurile aeriene”Nicolae Dică

 ioan hora

 

Vezi și: 

VIDEO Rezumate meciuri Liga 1: toate golurile etapei a 23-a » FCSB a făcut instrucție, iar campioana CFR Cluj s-a împiedicat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
sa_radem_de_fc_fcsb
sa_radem_de_fc_fcsb  •  13 Februarie 2019, 06:56
Postat de sebastian.vettel pe 12 Februarie 2019, 19:03

Incredibil. In esenta, ati scos un articol pentru ca a un fost puscarias a dat un like la o postare pe fb. Ce fituica ieftina. Cand zici ca nu se poate mai jos de atat, gsp gaseste noi modalitati de a cobori stacheta. Penibil. Patetic chiar.

Respect!

sa_radem_de_fc_fcsb
sa_radem_de_fc_fcsb  •  13 Februarie 2019, 06:56
Postat de observator_federal pe 12 Februarie 2019, 20:01

Păi e și Meme expert în tâmplărie parcă, calificat la locul de muncă... De mirare cum toată presa "sportivă" ascultă de acest individ, se pare că el coordonează campaniile de presă gigiste... Deci toate se fac în massmedia "de specialitate" după mintea lui (puțină dar confuză). Fcsb este cel mai penibil moment din istoria fotbalului românesc...

Respect!

sa_radem_de_fc_fcsb
sa_radem_de_fc_fcsb  •  13 Februarie 2019, 06:53

Ati ajuns sa urmariti fanii.. Sunteti disperati. :))))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează