FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 3-0

FCSB - HERMANNSTADT 3-0 // Mihai Teja promite un FCSB și mai puternic: „N-am făcut încă nici 10% din ce vreau eu”

Mihai Teja pe banca FCSB // Foto: Raed Krishan
Mihai Teja pe banca FCSB // Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 22:16

Mihai Teja, antrenorul lui FCSB, spune că-și dorea mai mult de la elevii săi în victoria cu Hermannstadt, scor 3-0.

„Mă bucur că am câștigat. Îi felicit pe jucători, au depus un efort foarte mare, dar îmi doresc mult mai mult. N-am apucat să fac nici 10% din ce vreau să fac la Steaua. Mă bucur că băieții se antrenează foarte bine. Ușor, ușor vom arăta din ce în ce mai bine. 

Îmi doream mai multe goluri, dar până la urmă am jucat cu un adversar destul de bun. Am avut noroc că am dat golurile repede. Vreau mult mai mult pentru că băieții pot mult mai mult. Vreau să scot maxim din ce se poate. Mai avem foarte mult de lucru”, a declarat Mihai Teja la Look Sport.

„Pintilii încă n-are ritm de joc. Am convenit cu el să joace câte un pic, ca să fie gata pentru play-off. E un jucător de valoare și va reveni mai repede” Mihai Teja, antrenor FCSB

Ioan Hora, atacant care a marcat la debutul său la FCSB, a vorbit despre evoluția sa: „Mă bucur că mi-am ajutat echipa. E bine că ne-am mai apropiat de CFR Cluj. Lupta e deschisă. Trebuie să jucăm fiecare meci ca o finală. Vorbeam cu Benzar înainte de meci și îi ziceam că stau la limita ofsaidului și să arunce mingea în spatele defensivei lor. Asta a și făcut. Mă bucur că mi-a pasat decisiv”.

FCSB - HERMANNSTADT 3-0 // Căpitanul Pintilii spune lucrurilor pe nume: „Încă nu înțelegem exact ce vrea Teja de la noi”

Clasament Liga 1

clasament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  12 Februarie 2019, 13:42

Cand va ajunge la apogeu,va castiga cu 30-0?

ralffy_mr
ralffy_mr  •  11 Februarie 2019, 23:33

n-ai apucat... si nici n-o sa apuci!! Mergi la somn... :D)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează