FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 4-3

FCSB - HERMANNSTADT 4-3 // VIDEO Bogdan Andone: „Cu un ochi plâng, cu altul râd” + cerință urgentă pentru Gigi Becali

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 22:41

FCSB a trecut de Hermannstadt, scor 4-3. Bogdan Andone e mulțumit de prestația elevilor săi, dar cere și întăriri. I-a transmis lui Gigi Becali că dorește un fundaș stânga.

„Cu un ochi râd, cu altul plâng. Dacă marcam 10 goluri, cred că nu surprindea pe nimeni. Ne-am creat multe ocazii, am avut multe acțiuni bune de atac. Din păcate, am și primit trei goluri, toate după niște caramboluri.

Băieții au făcut un meci bun. Am mai rotit din jucători. Îi felicit pentru efortul depus. Le-am spus că astăzi importantă e doar victoria, nu contează cât de bun facem meciul. Cele trei puncte erau importante.

Pentru mine mă bucur mai puțin deocamdată. Mă bucur pentru băieți. Au o presiune mare asupra lor”, a declarat Bogdan Andone pentru Look Sport.

Jucătorii de la Euro resimt oboseala

Dragoș Nedelcu și Denis Man au fost ținuți pe bancă de antrenorul celor de la FCSB. Cei doi au intrat după pauză și au reușit să marcheze. 

„Am avut meci joi, au resimțit o anumită oboseală după revenirea de la turneul final. I-am introdus după pauză. Mă bucur pentru atitudinea avută. Asta e calea pe care trebuie să meargă în continuare.

De Vînă am știut că e pregătit din ziua în care a venit. Mă așteptam ca integrarea lui să fie rapidă. Știam și că e un bun executant de lovituri libere. Fazele fixe au avut rezultate”, a explicat Andone.

„Nu am reușit să discut astăzi cu domnul Becali aproape deloc. Îmi doresc din suflet să vină un fundaș stânga de meserie, chiar dacă Roman și Bălașa s-au descurcat foarte bine acolo”
Bogdan Andone, antrenor FCSB

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB, abandonată de ultrași » Situație incredibilă la meciul cu Hermannstadt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează