FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nu i-a ieșit lui Becali! FCSB are în continuare o problemă

Articol de - Publicat duminica, 17 decembrie 2023 13:26 / Actualizat duminica, 17 decembrie 2023 16:19

FCSB a jucat în partida cu Hermannstadt, 3-0, fără un vârf clasic. Iar cei doi jucători folosiți în centrul atacului, Octavian Popescu și Alexandru Băluță, nu au impresionat.

Cu Andrea Compagno suspendat, FCSB a început echipa cu Octavian Popescu ca număr 9. Ajutat de pe margini de Florinel Coman și Alexandru Băluță. În partea secundă, Popescu și Băluță au făcut schimb de roluri.

Dar Tavi Popescu nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor unui atacant central. Astfel că încercarea lui Gigi Becali nu a dat rezultate. FCSB a testat o formulă fără Alexandru Pantea, cel folosit pentru regula U21, în vederea pregătirii unei formații cu Nana Antwi fundaș dreapta și Tavi Popescu folosit pentru regula U21.

Viorel Moldovan, șocat de decizia jucătorului achiziționat recent de FCSB: „Nu ştii ce te aşteaptă!”
TRANSFER
Viorel Moldovan, șocat de decizia jucătorului achiziționat recent de FCSB: „Nu ştii ce te aşteaptă!”

Tavi Popescu, din nou șters

Folosit în primele 45 de minute ca atacant, Tavi Popescu a avut din nou o evoluție modestă. Și nu s-a comportat ca un atacant de careu.

Extremă la bază, Tavi Popescu a avut un singur șut tot meciul. El a tras pe poartă din marginea careului, dar fără a-i pune vreo problemă portarului advers, care a reținut fără nicio problemă. Iar potrivit raportului Wyscout, a câștigat doar două dueluri din 13. Niciunul în apropierea careului advers.

N-a dat randament niciodată ca vârf la FCSB

Tavi Popescu a mai jucat în acest sezon ca număr 9 în alte trei ocazii: cu Oțelul (2-0), cu CFR Cluj (1-0) și cu Farul (1-0). Nu a reușit să puncteze în niciunul dintre aceste meciuri și nici să ofere vreun assist. Iar potrivit rapoartelor Wyscout, doar 13 dueluri a câștigat din 34. 

3goluri a dat Tavi Popescu în acest sezon, în 21 de meciuri

Gigi Becali pare încântat și de viitorul fundaș dreapta, Nana Antwi

Din iarnă, staff-ul de la FCSB va avea o misiune dificilă. Gigi Becali pare încântat și de viitorul fundaș dreapta, Nana Antwi. Ceea ce înseamnă că Pintilii și Charalambous trebuie să vadă ce fac pentru a bifa regula jucătorului sub 21 de ani.

Nu i-a ieșit lui Becali! FCSB are în continuare o problemă
Octavian Popescu

Fie mizează pe Alexandru Pantea ca fundaș dreapta, fie îi găsesc un loc lui Tavi Popescu. Care nu dă randament ca atacant, iar în benzi nu poate să le ia fața lui Florinel Coman și Alexandru Băluță, jucători mai în formă ca el. 

5a fost nota primită de Tavi Popescu din partea GSP. A fost cea mai mică, la egalitate cu Radaslavescu, care a intrat în minutul 75.

VIDEO Concluziile lui Florinel Coman după FCSB - Hermannstadt

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dan Șucu îi „suflă” una dintre țintele rivalei FCSB » Oferă 1 milion de euro pentru jucătorul dorit cu insistență de Gigi Becali
TRANSFER
Dan Șucu îi „suflă” una dintre țintele rivalei FCSB » Oferă 1 milion de euro pentru jucătorul dorit cu insistență de Gigi Becali
Dumitru Dragomir, detalii despre ultima investiție masivă a lui Gigi Becali: „Așa vorbește lumea, că e aur curat!”
INVESTIȚIE
Dumitru Dragomir, detalii despre ultima investiție masivă a lui Gigi Becali: „Așa vorbește lumea, că e aur curat!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
mirstelistu
mirstelistu  •  17 Decembrie 2023, 18:15

Marea gloaba a lui gigi popescu globtavian

adybumbescu
adybumbescu  •  17 Decembrie 2023, 17:25

nu inteleg cum poate sa vrea sa scape de Radaslavescu sau Compagno cand nu are nici un fel de atacanti nu se poate baza la nesfarsit pe Olaru si Coman,mai are multe meciuri pana la final....

John.Wick
John.Wick  •  17 Decembrie 2023, 16:28
Postat de observator_federal pe 17 Decembrie 2023, 15:52

Ce probleme să aibă Gigi? Prea smeritul își conduce desculț superautomobilul (îl privește) dar din recenta lui poză din benzinări se vede că a rămas cam puțintel la trup și nici păr nu prea mai are sub căciulița cu cruce roșie (este și acolo aproape "desculț") ... (Despre mintea lui Gigi nu discutăm, am înțeles dec la Mitică Dragomir că e cel mai băiat deștept!)

B-ul vă ia mințile

Vezi toate comentariile (8)
Comentează