FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT

FCSB - HERMANNSTADT // Mihai Pintilii, căpitanul lui FCSB, revine pe teren după 5 luni și jumătate de pauză

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 18:49

Mihai Pintilii (34 de ani) revine astăzi ca titular pentru FCSB, după 5 luni și jumătate de pauză. Acesta va juca în partida cu Hermannstadt, care va avea începe la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și transmis de TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport.

Mijlocașul a jucat ultima dată pentru formația roș-albastră pe data de 2 septembrie 2018, 2-2 cu FC Botoșani. S-a accidentat în partida dintre România și Muntenegru, 0-0, din Liga Națiunilor din aceeași lună. Căpitanul lui FCSB a suferit atunci o ruptură a mușchiului femural stâng.

Pintilii a revenit la antrenamentele normale ale echipei în cantonamentul din Spania, însă acolo n-a jucat în niciun meci amical. Partida de azi, cu Hermannstadt, e prima pentru Pintilii după 5 luni și jumătate.

În toamnă refuzase baderola

Tot în cantonament s-a decis și noul căpitan de la FCSB. Majoritatea jucătorilor l-au ales pe Pintilii să poarte din nou banderola. Mijlocașul a acceptat rolul, deși la începutul sezonului refuzase, fiind nemulțumit de modul în care fusese tratat de Gigi Becali. În urmă cu doi ani, patronul lui FCSB i-a luat banderola pentru a-l face căpitan pe Denis Alibec.

171 de minutea jucat Pintilii pentru FCSB în acest sezon de Liga 1 în 3 apariții

Citește și:

Teja, antrenorul „yes man”! Tehnicianul de la FCSB a îndeplinit toate poruncile lui Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
martinpen
martinpen  •  11 Februarie 2019, 19:40

Bun jucator si Pintilii... Primeste salariu un an si joaca 2-3 meciuri... Se aude ca doctorul are deschidere la analize dictate... Costa cam 2-3000 euro sa arati un om sanatos ca are ruptura de ligamente... E simplu, schimbare de radiografii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează