FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Ilie Dumitrescu critică decizia lui Gigi Becali în privința lui Adi Popa: „Mereu a adus un plus”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 20:49

Adi Popa (31 de ani) a intrat în această iarnă pe lista indezirabililor de la FCSB. Gigi Becali a încercat să-l împrumute pe mijlocaș la FC Voluntari, dar „Popică” a rămas până la urmă în lotul roș-albaștrilor. 

Deși a fost prezent alături de restul colegilor în cantonamentul din Spania, unde a și evoluat în amicalele roș-albaștrilor, Adi Popa are șanse minime să fie luat în calcul de Vintilă pentru partidele din Liga 1. 

Ilie Dumitrescu: „Adi Popa a adus mereu un plus”

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, nu e de acord cu tratamentul la care a fost supus Adi Popa în ultimele săptămâni.  

„De câte ori a intrat de pe bancă, Adi Popa a intrat foarte bine. De câte ori a intrat, a adus un plus, ceea ce contează foarte mult”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport. 

2 goluriîn 11 meciuri a reușit Adi Popa pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile

+25 FOTO

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO Gheorghe Viscreanu, fost jucător la Steaua și Dinamo, face o incursiune răscolitoare prin viața sa: „Australia m-a extrădat în baza unui pact secret cu Ceaușescu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
energydrik
energydrik  •  27 Ianuarie 2020, 21:51

Ilie Dumitrescu cred ca nu e la curent cu declaratiile lui Adi Popa, baiatul nu vrea la FCSB decat daca se bate cu sanse corecte la titularizare. In fine, eu cred ca Adi Popa vrea el sa plece.... FCSB e doar un capitol inchis de care s-a convins. Nu m-ar mira sa mearga la CFR.

blatistu49
blatistu49  •  27 Ianuarie 2020, 21:11

ha ha FCSB ul are un Trio letal de peste 200 de milioane eu cistiga la scor cu CFR ul va fi spectacol

bazinga
bazinga  •  27 Ianuarie 2020, 21:00

Nu pot sa cred.....Ilie a criticat?Nu se poate asa ceva....INCREDIBIL!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează