FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, acuzată din interior de lipsa profesionalismului! „Unii jucători nu se antrenează 100%, sunt oricum siguri de titularizare!”

Ilie Dumitrescu a dezvăluit faptul că fotbaliștii de la FCSB nu tratează antrenamentele cu seriozitate +16   FOTO
Ilie Dumitrescu a dezvăluit faptul că fotbaliștii de la FCSB nu tratează antrenamentele cu seriozitate

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2020 08:19 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 10:14

Ilie Dumitrescu (51 de ani) a dezvăluit detalii îngrijorătoare din vestiarul FCSB-ului, pe care le-ar fi aflat de la Adi Popa (31), plecat de la clubul roș-albastru în urmă cu doar două zile.

Din postura de expert Digi Sport, Ilie Dumitrescu a stat de vorbă cu Adi Popa ieri, la finalul unei emisiuni în care „Motoreta” a fost invitat. Ulterior, fostul fotbalist a dezvăluit aspecte îngrijorătoare din timpul antrenamentelor de la FCSB, care denotă o lipsă de profesionalism.

„Am vorbit cu Adi Popa și mi-a spus ce se întâmplă. Sunt anumiți jucători de top, care nu se antrenează 100%. Păcat de talentul lor, păcat de potențialul pe care-l au. 

În fața unui antrenor lipsit de personalitate (n.red. Bogdan Vintilă) și liniștiți de ordinele patronului (n.red. Gigi Becali), care cere mereu ca ei să nu lipsească din primul 11, aceștia nu-și mai dau silința pe la antrenamente! De aceea, nici nu se tem să greșească”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

În descrierea făcută de Popa se încadrează cel puțin unul fotbalist din tripleta Man - Tănase - Coman, toți trei fiind jucători tineri pe care Becali îi tratează preferențial, în speranța că măcar unul va fi vândut pe o sumă record.

Ilie Dumitrescu: „Antrenorul nu are personalitate!”

Dumitrescu a explicat faptul că jucătorii nu se tem să comită erori, pentru că oricum sunt siguri că vor continua să fie titulari! Mai mult, acesta îl atacă pe Bogdan Vintilă, pe care îl consideră lipsit de personalitate.

„Cum să te mai antrenezi 100%, când știi că tu oricum ești sigur de titularizare? Antrenorul nu are personalitate nici să le spună unde greșesc și s-a văzut asta. Sunt mai multe detalii importante din cauza cărora unii fotbaliști nu pot progresa”, a spus acesta.

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase de la Astra - FCSB, scor 3-2

+12 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Adi Popa descrie calvarul de la FCSB: „Mama este hipertensivă, am trăit clipe foarte grele!”

Marius Briceag, noul fotbalist al lui FCSB! Mutare surprinzătoare făcută de Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
aurelianionut
aurelianionut  •  02 Iulie 2020, 14:17

Cand a venit Becali la Steaua,am renuntat sa mai sustin aceasta echipa.Una la mana,din prima a inceput sa declare ca face asta pentru bani nu pentru club,suporteri...Eu unul nu m-am mai simtit bine sa ma agit in peluza pentru un om care n-a dat vreodata nici macar o ceapa degerata pe suporteri..A doua la mana..s-a simtit si s-a vazut clar ca din prima clipa de cand a aparut acest Becali,echipa nu mai rezona cu suporterii..n-a mai fost acea magie.Noi,cei care i-am prins in activitate pe fartatii Becali,,asa zisul Giovani si alalalt,stim foarte bine cum isi faceau aia mendrele cu echipele si fotbalistii,iar cand a aparut un alt Becali in fotbal,cei mai multi s-au bucurat,uitand trecutul familiei Becali pe meleagurile fotbalistice ale tarii.Apoi a aparut acest sinistru Mihai Stoica..Si eu care credeam ca iti trebuie carisma,inteligenta,prezenta fizica si morala pentru a te face placut oamenilor.Duse sunt toate astea.Gandeam asa atunci cand nu aparuse echipa din Liga 4,mi-am dat seama de anumite lucruri,le-am pus cap la cap si n-am mai acceptat,n-am putut.Si nu ma luati cum ca daca nu aparea Becali,Steaua nu mai exista..asta e fals,asa isi alina unii serile triste,si isi mangaie existenta gandindu-se cu bucurie..:..Ce frumoasa e lumea datorita lui Becali.Patetic.Sa apreciezi un om doar pentru ca crede intr-un dumnezeu...bleah...La urma urmei sa nu uitam ca agramatul asta a facut si politica:)))Numai bine.

cristoforo
cristoforo  •  02 Iulie 2020, 12:48

FC FCSB si PROFESIONALISMUL, BABA si MITRALIERA.

1274464749300910
Robert Sergiu  •  02 Iulie 2020, 11:42
Postat de cristoforo pe 02 Iulie 2020, 11:30

Clubul cu organigrama de trib african Fotbal Club FCSB e de tot rasul. Doar prostii sustin aceasta otreapa de echipa.

Vada ata frustrare in comentariul tau Vezi0ti de dinamoul tau care se duce spreB si lasa alte echipe

Vezi toate comentariile (17)
Comentează