FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Ilie Dumitrescu laudă mutarea-surpriză făcută de Bogdan Andone! E încântat de Florin Tănase: „Cel mai important”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 15:07

Ilie Dumitrescu a analizat schimbarea tactică făcută de Bogdan Andone, antrenorul FCSB, și l-a lăudat pe Florin Tănase.

Fostul internațional a apreciat ideea antrenorului de a-l folosi pe Tănase ca inter, la mijlocul terenului.

„M-am bucurat foarte mult să văd evoluția lui Florin Tănase în zona asta de mijloc. El nu poate să iasă din echipă! Este cel mai important jucător de la FCSB.

Poziționarea lui aici aduce un plus pentru echipă. Tănase apare foarte mult la finalizare și apare mai mult lânga Ioan Hora”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

„Florin Tănase e cel mai bun jucător român. Atât din Liga 1, cât și din străinătate. Așa cred eu” Gigi Becali la TV Pro X.

Florin Tănase, 24 de ani, a marcat două goluri în primele două partide ale sezonului, ambele cu Milasmi Orhei, 2-0, în turul I al preliminariilor Europa League.

3.000.000 €este cota lui Florin Tănase, potrivit transfermarkt

Citește și: 

9 jucători pe 3 locuri: FCSB, concurență uriașă în atac! Nou-veniții, șanse mici la titularizare

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează