FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Omul de la FCSB despre care Ilie Dumitrescu crede că face o treabă extraordinară: „E impecabil!”

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 07:12 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 10:19

Ilie Dumitrescu a analizat ce se întâmplă la FCSB, liderul din Superligă, și a lăudat staff-ul tehnic.

Membru al Generației de Aur, Dumitrescu a lăudat staff-ul tehnic și modul în care Elias Charalambous și Mihai Pintilii pregătesc echipa, în ciuda intervențiilor lui Becali. 

„Datorită lui Șumudică” » Damjan Djokovic dezvăluie cum a ajuns să semneze cu Rapid
RAPID
„Datorită lui Șumudică” » Damjan Djokovic dezvăluie cum a ajuns să semneze cu Rapid

În plus, acesta spune că-l apreciază pe antrenorul cipriot pentru modul în care se descurcă la conferința de presă.

Ilie Dumitrescu îl laudă pe Elias Charalambous

„Eu merg în zona aia și spun că Pintilii și Charalambous au un rol important în rezultatele echipei. Chiar dacă întâmpină multe probleme și Gigi spune «Bagă-l pe ăsta, scoate-l pe ăsta acum. Fă asta».

Mie mi se pare foarte inteligent. Este foarte greu să-i schimbi părerea lui Gigi Becali. Nu există. Dacă mâine Gigi îl vrea pe Lixandru nouă autentic, atunci e nouă autentic din seara asta. Deci, nu se pune problema când Gigi alege ceva să nu se îndeplinească dorința.

Procesul de pregătire și tot ce se întâmplă acolo este asigurat de cei doi. Iar Charalambous are și rolul să vină în fața noastră la interviuri. E pus în situația în care nu poți să... Dar găsește o explicație destul de pertinentă. Mereu găsește, nu are niciun fel de stres cu nicio întrebare. Cred că se și pregătește.

Eu nu aș pregăti chestia asta, mai ales că se așteaptă să i se pună întrebarea de ce a făcut două-trei schimbări. Au fost și patru. L-am judeca și pentru faptul că nu răspunde. Nu ar mai fi subiect. El, din punctul meu de vedere, este impecabil”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

FCSB pleacă azi în cantonament

  • Clubul roș-albastru se va reuni azi, 8 ianuarie. Dimineața, jucătorii lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii vor face vizita medicală, la Institutul Națională de Medicină Sportivă, iar la 18:00 vor decola spre Antalya.
  • FCSB va merge în cantonament în Turcia și va reveni din stagiul de pregătire pe 21 ianuarie, cu o zi înainte de primul meci al anului, cu UTA Arad.
  • FCSB se va caza la Gloria Sport Arena, un hotel de lux din Belek. Complexul are 105.000 metri pătrați, dispune de două terenuri, unul de antrenament și unul pentru partidele amicale. Pe lângă piscină, mai are și o sală de forță ultramodernă, sală de conferință și încă o sală specială pentru pregătirea fizică. De asemenea este și o saună criogenică.
  • În Turcia, FCSB va juca doar un amical. Adversară va fi Lask Linz, locul 3 din prima ligă din Austria. Meciul se va juca pe 14 ianuarie, ora urmând a fi anunțată ulterior.

VIDEO Gigi Becali: „Nu avem cum să mai pierdem titlul”

Citește mai multe știri din Superligă:

Gigi Becali a uitat de rivalitate: a trimis 1,8 milioane de euro la Rapid!
FCSB
Gigi Becali a uitat de rivalitate: a trimis 1,8 milioane de euro la Rapid!
Nume noi în lotul de 28 al FCSB-ului » Fotbalistul urcat „pe blat” în avionul de Antalya: „Nu are contract cu noi. N-am mai întâlnit așa ceva”
FCSB
Nume noi în lotul de 28 al FCSB-ului » Fotbalistul urcat „pe blat” în avionul de Antalya: „Nu are contract cu noi. N-am mai întâlnit așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Van_Basten
Van_Basten  •  08 Ianuarie 2024, 13:31

Ar putea sa-si adauge linistit la rever crucea aia rosie de pe hainele lui Becali.

Van_Basten
Van_Basten  •  08 Ianuarie 2024, 13:30

Declaratiile lui Iliuta merg cu un pahar de zeama de lamaie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează