FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Ilie Dumitrescu surprinde în seara de Ajun: „Dacă și-ar fi dorit cu adevărat, Gigi Becali l-ar fi adus pe Dan Petrescu, dar el nu vrea asta”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2019 20:48

Ilie Dumitrescu (50 de ani) a declarat că Gigi Becali l-ar putea aduce fără probleme pe Dan Petrescu (52 de ani) la FCSB, însă latifundiarul e conștient că nu ar putea să-l dirijeze pe „Bursuc” așa cum procedează cu ceilalți antrenori. 

„Dacă își dorea un antrenor cu personalitate, l-ar fi adus pe Dan Petrescu. Dar acest lucru nu se poate întâmpla. Dacă și-l dorea cu adevărat, l-ar fi luat, însă Gigi Becali nu-și dorește un antrenor care are autoritate”, a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

De-a lungul ultimilor ani, Gigi Becali a recunoscut în intervențiile sale că a încercat să-l aducă la FCSB pe Dan Petrescu, însă de fiecare dată „Bursucul” i-a declinat ofertele. 

VIDEO // Preferințele lui Becali pe final de an: "Florinel Coman e fotbalist anului, Dan Petrescu e cel mai bun antrenor și Omrani merită că a adus calificarea CFR-ului"

Vezi și: 

Ancheta GSP i-a declanșat! Dan Petrescu îi răspunde lui Răzvan Lucescu: „Am o întrebare, chiar nu meritam să fiu acolo?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
vendredi13
vendredi13  •  25 Decembrie 2019, 04:50

După ce l-a scuipat.

mateodamiano7
mateodamiano7  •  24 Decembrie 2019, 21:38

In poza asta Mister(sic!) Ilie Pintilie descrie: "Uite, atata am axul central!"

1621544878110915
Ionel Alecu  •  24 Decembrie 2019, 21:21

si asta este lovit de paranoie , aveam indoieli pana acum dar si ,,intunecatul iliuta ,, a fost atins de ,,flagelul,, deceniului ...ma crucesc cand il aud ce elastice 1-4-3-2-3 foloseste pe tranzitie negativa neaparat...ajuta-l Doamne ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează