FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

FCSB în gardă: cine sunt cei 4 jokeri ai lui Eugen Neagoe, care n-au iertat în play-off

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 14:14 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 14:53

Markovic, Koljic, Roguljic și Câmpanu, „jokerii” lui Eugen Neagoe pentru superderby-ul cu FCSB, au reușit să înscrie în acest play-off când au venit de pe bancă. Primul chiar de două ori.

Oltenii dau duminică, de la 21:00, cu FCSB, prima din bătăliile decisive pentru locurile de Conference League. N-au pierdut în acest sezon în fața echipei lui Gigi Becali, o victorie, două remize, pe „Oblemenco" se va juca într-o atmosferă incendiară, dar pe teren vor conta foarte mult, printre altele, forma jucătorilor, strategiile și inspirația celor doi antrenori în luarea deciziilor de personal din cursul partidei.

Nelu Varga și-a amanetat apartamentele! Prăpăd financiar la CFR, situație explozivă la club
CFR CLUJ
Nelu Varga și-a amanetat apartamentele! Prăpăd financiar la CFR, situație explozivă la club

Eugen Neagoe, cel puțin, s-a dovedit foarte inspirat în prima parte a play-off-ului cu schimbările operate pe parcursul meciurilor. Excepție remiza de la București, cu FCSB (1-1), în rest n-a fost partidă în care măcar unul dintre jucătorii veniți de pe bancă să nu marcheze.

Când și-au arătat dinții jokerii lui Eugen Neagoe

1-1 cu CFR Cluj. „Geană" îl introduce pe Elvir Koljic în minutul 68 și acesta îi salvează un punct, cu golul înscris patru minute mai târziu.

2puncte mai puțin decât FCSB (locul 3) are Universitatea (locul 4) în clasamentul play-off-ului. Oltenii sunt la 3 puncte de CFR (locul 2)

2-3 cu Farul. George Câmpanu este introdus la pauză, în locul lui Baiaram. Și punctează trei minute mai târziu, pentru 2-1. N-a fost însă de ajuns. Liderul a reușit să profite de greșelile juveților în apărare și a întors rezultatul.

7goluri a marcat Jovan Markovic în acest sezon de Liga 1, dintre care 3 în play-off. Tot în play-off a bifat și 2 pase decisive

3-1 cu Rapid. A fost meciul în care au ieșit la rampă, în calitate de jokeri, Jovan Markovic și Ante Roguljic. Pe primul, "Geană" l-a trimis în teren la pauză, în locul lui Baiaram, și a făcut 2-1 în minutul 82. Iar croatul, intrat în minutul 74, a închis tabela în prelungirile partidei (90Ă2).

30.000de fani sunt așteptați duminică, pe \"Ion Oblemenco\". Cu casa închisă s-a jucat și-n sezonul regulat, când Universitatea a învins cu 2-1

2-1 cu Sepsi. Markovic și Roguljic au recidivat și la Sfântu Gheorghe. Introduși în minutul 62, la scorul de 1-0 pentru CS Universitatea, ei au colaborat magistral la reușita de 2-0. Croatul l-a sevit impecabil pe Jovan, care a depășit portarul și a expediat balonul în poarta goală. z

2goluri a marcat Ante Roguljic în 2022/2023 pentru Universitatea Craiova. Ambele din postura de joker. Unul în prelungirile duelului-retur cu Hapoel Beer Sheva, celălalt în prelungirile meciului cu Rapid din L1

Ne gândim la un loc în Europa. Sunt șanse matematice și pentru locul 1, la final vom trage linie și vom vedea unde ne clasăm. Am avut câteva dezavantaje, am pierdut cu echipe jos clasate pe parcursul sezonului. Universitatea Craiova are mereu această pretenție, în fiecare an ne gândim la titlu.

- Jovan Markovic, atacant CSU Craiova, după 2-1 cu Sepsi

Citește și alte știri de fotbal: 

EXCLUSIV Prima lovitură: Universitatea Craiova îl ia pe Rareș Pop!

Cum au devenit granzii din play-off susținătorii lui U Cluj peste noapte » Scenariul prin care FCSB și CSU Craiova ar profita direct în acest moment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  28 Aprilie 2023, 19:11

aiurele o sa castige fcsb ca sa te bucuri si tu ...

John_Doe
John_Doe  •  28 Aprilie 2023, 17:27

Puteam sa pun pariu că e vorba de patru arbitri! Din cei care inventează ofsaid când e faza de eliminare, cartonas pentru simulare în loc de penalti etc etc

doritor
doritor  •  28 Aprilie 2023, 15:02

FCSB trebuie atacata pentru ca apararea e sub valoarea atacului. Cel putin 2 goluri pentru a avea sansa de castig. Eu recomand folosirea lui Silva mijlocas langa Screciu avand viziune in joc si pase bune,in aparare intrand Mitrea. Trebuie mult efort, multa intrajutorare, multa vointa si inteligenta ca sa poti bate pe FCSB. Atentie la driblingurile lui Coman, pasele lui Olaru si speculatiile lui Edhouma. SUCCES!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează