FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // În plină luptă la titlu, Gigi Becali recunoaște că a încălcat regulamentul! Autodenunț în direct!

Articol de , - Publicat joi, 05 decembrie 2019 09:09

Gigi Becali, patronul FCSB, admite că a semnat contracte pe 6 luni cu unii jucători, un angajament neregulamentar. Acordul dintre un club și un fotbalist nu poate fi mai scurt de 12 luni, dar Gigi nu ține cont și profită ca să-i dea afară în iarna aceasta. 

Cum încearcă Becali să-și impulsioneze echipa aflată în lupta pentru titlu? Anunță că în perioada următoare îi va da afară pe jumătate dintre jucătorii care compun lotul! 

Într-o declarație de la ProX, Gigi i-a enumerat pe fotbaliștii pe care îi va elibera în curând. Cei mai mulți dintre ei vor dispărea de la FCSB în ianuarie, câțiva sunt pe o listă neagră valabilă la vară.

Anunțul a sunat și ca un autodenunț, din moment ce Becali l-a trecut printre "reziliații" din iarna asta pe Tsoumou și a specificat că africanului îi expiră contractul. Tsoumou a semnat cu vicecampioana imediat după începutul sezonului și n-ar fi putut avea un contract mai scurt decât până la 30 iunie 2020.

 Așa prevede regulamentul, contracte mai scurte de un an  pot fi întocmite doar pentru fotbaliștii angajați în mercato din iarnă. 

În ianuarie ar putea fi semnat un acord valabil până în iunie, deci numai pentru șase luni. Sindicatul fotbaliștilor s-a exprimat deja pe acest subiect și l-a avertizat pe proprietarul FCSB-ului că procedează neregulamentar. Și comportamentul lui Tsoumou a permis neregula. Încântat de oferta de la Gigi, jucătorul a acceptat și riscul de a fi dat afară la mijlocul campionatului. 

Pintilii nu pierde nimic 

Becali a driblat regulamentul: Tsoumou a semnat până la 30 iunie, însă a iscălit în același timp și rezilierea de la 1 ianuarie, de care patronul FCSB se poate folosi ori o poate ignora, dacă ar avea de gând să-l păstreze pe atacant până la sfârșitul stagiunii!

 Gigi a anunțat deja că va utiliza documentul ascuns ca să-l dea afară pe vârful congolez. 

Cine mai pleacă: Ciorbadjiski, Alexandru Stan, Momcilovici, Belu, Pintilii, Moutinho, Salomao, Adi Popa, Tsoumou, Lucian Filip, Gnohere, Hora. Dintre toți, cel mai puțin afectat e Pintilii. 

El oricum avea de gând să se retragă din fotbal, Becali i-a transmis că îi permite să-și ducă la capăt contractul, până în vara anului viitor, și să-și încheie cariera după aceea. Fostul internațional ar putea face parte din staff, ca antrenor secund.

"Gnohere va pleca la vară, deocamdată îl țin ca să ne ajute în campionat. Am avut pentru el o ofertă de 500.000 de euro, am cerut dublu și a picat transferul. Am încercat la Iași cu Tănase vârf, dar mai bun e Gnohere"

Dacă mă mai gândesc, mai găsesc jucători pe care să-i dau afară, cred că o să ajung la vreo 14 în total. Pe unul îl am în minte deja, însă nu vi-l spun, că nu vreau să-l supăr. Cred că vor mai pleca și alții pe care îi uit acum"  - Gigi Becali, patron FCSB

12 aniare Lucian Filip la FCSB. La 29 de ani, mijlocașul care a purtat în câteva meciuri banderola de căpitan tocmai a fost înștiințat că nu-i va fi prelungit contractul scadent în vara anului viitor. Afectat des de accidentări grave, Filip a adunat 117 meciuri și 6 goluri în tricoul roș-albastru în L1

3 meciuriși două cartonașe roșii a înregistrat Ciorbadjiski la FCSB. Fundașul central bulgar are 24 de ani și a fost împrumutat de la ȚSKA Sofia cu opțiunea unui transfer definitiv în iarna asta, o clauză de care Becali nu se va folosi

Vezi și: 

FCSB // De ce spune Gigi Becali că Astra lui Bogdan Andone nu are șanse la titlu + cine e „singura contracandidată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
2674698209236806
Zoltan Pop  •  05 Decembrie 2019, 20:44

begAli dar cu valiza cum e la Iasi ..daca ai un fundas si un portar blatuit cistigi sigur!!

sibelius
sibelius  •  05 Decembrie 2019, 18:19
Postat de 1_0_1_0 pe 05 Decembrie 2019, 13:38

Aia care au inregistrat contractele la liga au sesizat cu siguranta neregula dar au tinut-o pentru ei. Si pentru sef. Sefu Gigi, nu seful Ligii.

Al doilea nu e inregistrat. E o intelegere club-jucator prin care la 1 ianuarie contractul poate fi reziliat fara despagubiri. Nu-mi spune ca nu ai mai vazut jucatori veniti vara si plecati iarna, sau chiar mai devreme. Era si un baiat, Nistor, nu stiu daca ai auzit de el...transferat de CFR Cluj in iulie 2017 si lasat liber de contract in ianuarie 2018.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  05 Decembrie 2019, 17:09
Postat de cuviosul_pafnutie pe 05 Decembrie 2019, 11:21

Pai de cine sa-i fie lui frica la federatie?De Burleanu?Pai, ala e mai mult plecat din tara si de altfel e constient de puterea lui Becali, care poate oricand sa organizeze un "puci"si sa-l schimbe-dupa ce in prealabil asmute presa pe el-vezi ce-a patit Contra-avand o multime de sateliti in Liga!Sau poate ca i-o fi frica de ceilalti sefi-adica alde Stoichita sau alde Vochin!Sau la Liga- de alde Iorgulescu si Justin Stefan!Pai cine "i-a pus" pe ei acolo?Nu el,"binefacatorul fotbalului romanesc",asa cum il lingusea patronul unuia din sateliti?

!!!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează