FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB încă atrage! Becali: „Am primit ofertă de 8 milioane de euro pentru Coman” + Ce echipă îl voia

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2019 14:43

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a dezvăluit că a refuzat o ofertă uriașă pentru Florinel Coman (21 de ani, extremă stânga).

Acum 3 zile, am avut ofertă de 8 milioane de euro pentru Coman, dar am refuzat. El se aseamănă cu Neymar”, a declarat Becali la ProX.

8,5 milioane de euro de la Sporting

GSP.ro a aflat că FCSB a avut o ofertă de 8,5 milioane de euro de la portughezii de la Sporting Lisabona. Banii urmau să fie achitați într-o singură tranșă, dar Gigi Becali a refuzat oferta pe loc, deși verii săi, Ioan și Victor, au încercat să-l convingă că jucătorul nu poate pleca pe o sumă mai mare din România. Gigi Becali le-a transmis portughezilor că nu-l dă pe Florinel Coman sub 30 de milioane de euro. 

„Sporting e un club foarte mare şi vom vedea ce va fi. De ce nu? Pot pleca, dar acum nu mă gândesc la plecare, mai ales că trecem printr-un moment foarte greu”
-Florinel Coman în urmă cu două săptămâni

De asemenea, patronul vicecampioanei României a afirmat că nu înțelege de ce jucătorul său nu a fost convocat de către Cosmin Contra (43 de ani) la naționala României.

„E treaba lui, dar cum să nu-l iei pe Coman? Ai un jucător ca Florinel? Nu vrei să-l iei că e de la Steaua? Ai dușmănie? Păi, o să fii dat afară că n-ai rezultate și asta e. Cu cine o să joace el fundaș stânga, mijlocaș stânga? Tu batjocorești viitorul naționalei României! Vai de capul lor! Îmi dau seama ce specialiști sunt ei”, a mai spus Becali.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Cristi Manea semnează astăzi cu FCSB și devine cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  02 Septembrie 2019, 20:06

Asta cu 8 mil. de euro o tine de vreo doua luni su nimeni nu-l mai crede !! De ce nu l-a dat imediat, mai ales ca dupa meciul de la Guimaraes l-a desfiintat pe Coman, sounand ca nimeni nu da multi bani pe fotbalistii lui !! Pipereanul tot incearca sa sa ne amageasca si sa tina, din vorbe, stacheta cat de sus, dar realitatea il contrazice flagrant, in sensul ca nimeni nu este interesat de jucatorii lui si in niciun caz nu se gaseste vreun nebun sa dea 8 mil. pe Coman !!

777ghedeon
777ghedeon  •  02 Septembrie 2019, 19:13

Ba mai încetati cu *** asta de fotbalist, caricatura asta. Ba daca va aude Mbappe ca il asemanati cu el o sa va ceara despagubiri uriase ca asociati numele lui cu anti fotbal asta. Ce fotbal stie caricatura asta baaaaaa, afara de cateva driblinguri pe care le face orice copil in curtea scolii. Trebuie sa fii tâmpit sa indraznesti sa afirmi ca cineva ar da 8 mil de euro pe *** asta. Daca il da ciobanul gratis nu stiu cine se înghesuie, asa cum intr-un moment de luciditate oierul a afirmat. Fiti ma gazetacilor oameni de caracter si fiti rezervati cand scrieti de *** precum Coman sau Lupu interlopul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flojo
flojo  •  02 Septembrie 2019, 19:07

Nu v-ați săturat de minciunile fariseului? Îl dădea in secunda doi cu 8 milioane! Distrugătorul fotbalului românesc nu se dezminte! A mai făcut un blat cu regele, a mai distrus vreo câțiva jucatori (Marc etc)! Oricum Marc merită ce i s-a întâmplat, cum sa mergi la mizzeria interlopului?

Vezi toate comentariile (52)
Comentează