FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Întâlnire de taină, în tribune, la Daco-Getica - U Cluj: cu cine a fost surprins de camerele TV stelistul Moruțan

Olimpiu Moruțan, în tribune la Daco-Getica - U Cluj // Captură TV Digi Sport
Olimpiu Moruțan, în tribune la Daco-Getica - U Cluj // Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 19:31

Mijlocașul lui FCSB Olimpiu Moruțan, 18 ani, e cu moralul la pământ după ce, în meciul cu Sepsi, 2-0, a fost înlocuit la pauză după ce fusese introdus pe teren în minutul 28, în locul accidentatului Mihai Pintilii.

Astfel, Mirel Rădoi, selecționerul naționalei U21, l-a convocat pe Moruțan la o discuție bărbătească pentru a încerca să-i ridice fotbalistului nivelul de încredere, mai ales că ar urma să se bazeze pe el la Europeanul de tineret din această vară. 

Camerele TV Digi Sport i-au surprins pe cei doi azi, în tribune, în Colentina, la meciul Daco-Getica - U Cluj 2-6

„Noi nu stăm după Moruțan. La anul stăm, intră, greșește, nu e nicio problemă. La anul stăm după el! Acum trebuie să câștigăm campionatul. Nu e problema noastră dacă îl afectează. Nu stăm după el! Nu putem lua campionatul cu copii. Moruțan era în plus pe teren, pierdea toate mingile” Gigi Becali, patron FCSB

Vezi și: VIDEO + FOTO Reacția lui Olimpiu Moruțan după ce a fost schimbat! Liniștit cu greu de MM și Teja

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
klauz
klauz  •  10 Aprilie 2019, 11:21

Cun toate aceste tertipuri, Morutan este acelasi "jucator" incredibil de slab. Este lent, gras si lenes, nu sta decat cu capul in pamant si nu vede jocul, este prost gramada, colosal, s-a vazut cu Ucraina. Fotbalistic: nu poate suta, nici din 6 metri, nu poate marca, nu marcheaza niciodata, nu poate pasa, cel mult o plimba in lateral sau in spate, 2-3 m, nu poate dribla, absolut deloc, nu a depasit nicioodata un adversar cu mingea la picior, sta doar pe loc si se invarte in jurul sau, ca o gaina beata. Nu are ce cauta in fotbal, e o gluma... Spre comparatie, Florinel Coman, care l-a inlocuit, a dat gol, a scos penalty si a dat o bara, intr-o SINGURA repriza!

klauz
klauz  •  10 Aprilie 2019, 11:17

Acest "articol" face parte dion operatiunea de gonflare. Lucrurile s-au petrecut astfel: Becali intr-un acces de sinceritate si-a spus parerea reala cu privire la prostul Morutan. Dupa care si-a dat imediat seama ca ii pericliteaza intentia sa de vanzare a prostului "fotbalist" catre niste naivi din vest, cum sunt o gramada. Asa ca si-a pus argatii la treaba, imediat. Astfel, Meme si Teja au inceput sa-l consoleze, moment imediat prins de camerele video instiintate in avans. Dupa aia, Mirel Radoi, alt om de casa, l-a luat la meciul lui U, unde nu aveau ce cauta nici unul nici altul, iar camerele video l-au "descoperit" "intamplator" ceea ce a fost pretext pentru acest "articol" sa transmita "increderea" pe care i-o acorda antrenorul nationalei de tineret... Slab si telefonat, ne prindem de la distanta!

klauz
klauz  •  10 Aprilie 2019, 11:13
Postat de 1.revoo pe 09 Aprilie 2019, 20:41

Bai da astia nici nume de fotbalisti nu au. Auzi:Morutan,Partan,Martoaga,Mitrita,Baluta,Puluta,samd

Nici nume de fotbalisti, nici mecle de fotbalisti... Morutan are o fatza tuguiata intr-un plisc, de expus la balci...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează