FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, interdicție pe noul stadion Steaua: „Au jucat murdar în ultimele luni”

Stadion Steaua
Stadion Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 13:59 / Actualizat joi, 11 martie 2021 16:14

Adrian Bumbescu (61 de ani), șeful Centrului de Copii și Juniori al CSA Steaua București, a vorbit despre șansele celor de la FCSB de a evolua pe noul stadion ultramodern din Ghencea.

Adrian Bumbescu, fostul fundaș de fier al Stelei, titular în echipa câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni, l-a atacat pe Gheorghe Mustață. Liderul Peluzei Nord, facțiune ce susține FCSB, a susținut că are informații că Steaua ar vrea să-l dea afară pe Bumbescu. Legenda „roș-albastrilor” din anii '80 a mai declarat că FCSB nu va juca pe noul stadion Steaua până când nu o să respecte deciziile tribunalului.

Adrian Bumbescu: „Au jucat murdar în ultimele luni, dar o să ne roage și ei să joace pe noul stadion”

Au jucat murdar în ultimele luni. A zis un prost (n.r. Gheorghe Mustață) că Steaua vrea să mă dea afară, dar nu avea ce face, nu este nimic adevărat. Cum să bage fitile între mine și Steaua, când eu sunt de o viață aici? Am jucat și am antrenat zeci de ani la Steaua, sunt respectat la club și lucrurile se desfășoară normal.

Dar lucrurile astea nu vor rămâne fără urmări. O să se roage și ei de noi să joace pe noul stadion, dar, cât timp e litigiu, cât timp nu o să respecte deciziile tribunalului, nu o să joace în Ghencea. Au făcut multe declarații prin presă, au pus multă presiune, dar nu au ce căuta în Ghencea, în acest moment. Cu răutatea și aroganța nu vor câștiga nimic. Cu buna ințelegere era mai bine. Au făcut multe lucruri urâte, și în privința suporterilor, și în privința stadionului, nu e momentul acum să discutăm, se știe de ce sunt în stare”, a spus Adrian Bumbescu pentru sport.ro.

CSA Steaua, duel cu jucătorii de la prima echipă a lui FCSB

Campionatul Ligii a 3-a se va relua în acest weekend, iar sâmbătă, de la ora 15:00, se joacă CSA Steaua - FCSB II, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Digi Sport 1. Meciul e programat pe terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua din Ghencea, iar Gigi Becali a anunțat că mai mai mulți jucători de la prima echipă vor fi trimiși la FCSB 2, sub comanda lui Bogdan Argeș Vintilă!

Cel mai sonor nume este Octavian Popescu (18), om de bază în formația lui Toni Petrea. Acesta are trei cartonașe galbene și, spune Becali, va fi menajat în vederea meciului cu CFR Cluj, de peste două etape.

Cum ar putea arăta FCSB 2 cu CSA Steaua: Niga - Pantea, Nedelcu, Filip, Soiledis - Perianu, Șut, Ardelean - Oct. Popescu, Niță, Oaidă

Cum ar putea arăta CSA Steaua cu FCSB 2: Bălbărău - Călințaru, da Silva, Beța, A. Ilie - Bărbulescu, Enceanu - Răsdan, Mihalache, Huiban - Nsiah

Clasamentul din Liga 3:

FCSB, interdicție pe noul stadion Steaua: „Au jucat murdar în ultimele luni”

VIDEO. Daniel Gherasim, despre „adevărata Steaua”: „Armata nu a desființat niciodată secția de fotbal”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Cel mai aprig contestatar al lui Pablo Cortacero surprinde: „Chiar îmi doresc să revină la Dinamo”

Botoșani, gata să facă un transfer important! Ofertă de 500.000 de euro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (91)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  12 Martie 2021, 02:40
Postat de iri_ pe 11 Martie 2021, 21:21

Pai si din 2015 de ce n-ai mai jucat ma pe Ghencea, ca tot din bani publici era facut si atunci...

Nu era rentabil,costurile erau maici oe National Arena unde puteai avea venituri mai mari! In Ghencea veneau cateva mii chiar si atunci cand Fc Fcsb (fosta Steaua) lua titlul...cateva mii cu tot cu peluza sud! La csa,ca de obicei,e foame de bani (vezi 10% din venitul echipei,ca sa se numeasca Steaua in continuare)!

johnwick
johnwick  •  11 Martie 2021, 22:40
Postat de bodystyle74 pe 11 Martie 2021, 21:41

Csa, care este administrator, poate pune doua tarife: meci in liga1 250000€ iar pt liga2 3000€, plus cheltuielile cu utilitatile,respectand calendarul echipei de fotbal csa steaua. In acest fel oricine plateste poate juca ca doar este facut din bani publici.

administrator e mapn, prin HG. vezi monitorul oficial

johnwick
johnwick  •  11 Martie 2021, 22:37
Postat de iri_ pe 11 Martie 2021, 21:21

Pai si din 2015 de ce n-ai mai jucat ma pe Ghencea, ca tot din bani publici era facut si atunci...

creștea ciumăfaia și pălămida pe terenul întreținut de armăta.

Vezi toate comentariile (91)
Comentează