FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB, interzis la transferuri! Situație confuză cu favoritul lui Gigi Becali » S-a ajuns la FIFA pentru o sumă infimă!

FCSB a primit o interdicție la transferuri din cauza unei confuzii cu privire la taxa de solidaritate pe care ar fi trebuit să o achite către un fost club al lui Joyskim Dawa (26 de ani).
FCSB a primit o interdicție la transferuri din cauza unei confuzii cu privire la taxa de solidaritate pe care ar fi trebuit să o achite către un fost club al lui Joyskim Dawa (26 de ani).

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 17:37 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 18:20

FCSB a primit o interdicție la transferuri din cauza unei confuzii cu privire la taxa de solidaritate pe care ar fi trebuit să o achite către un fost club al lui Joyskim Dawa (26 de ani). Gigi Becali a achitat suma, iar restricția va fi ridicată până la startul următoarei perioade de mercato.

Dawa, unul dintre favoriții finanțatorului Gigi Becali, a provocat o încurcătură fără voia lui. Camerunezul a fost transferat de la FC Botoșani în iulie 2022, în schimbul sumei de 350.000 de euro.

Cutremur în fotbalul românesc » 20 de arbitri sunt anchetați că au jucat la pariuri!
MAFIA PARIURILOR
Cutremur în fotbalul românesc » 20 de arbitri sunt anchetați că au jucat la pariuri!

FCSB, interdicție la transferuri din cauza lui Dawa

FCSB ar fi trebuit să mai achite o taxă de solidaritate către un fost club al lui Joyskim, dar a intervenit o problemă. Formația a dispărut între timp, iar vicecampioana nu a știut în contul cui să plătească suma infimă de 2.580 de euro.

În cele din urmă, FIFA a lămurit situația și a indicat contul în care banii trebuie virați. FCSB a făcut plata, iar interdicția va fi ridicată până la startul următoarei perioade de transferuri. Situația a fost prezentată și de Antena Sport.

Format de US Avranches, în Franța, Dawa a mai evoluat în carieră pentru Monaco B, Gil Vicente, Mariupol, Valmiera și FC Botoșani. Singurul club dispărut între timp este Mariupol, din Ucraina.

Contribuție de solidaritate - sumă reprezentând 5% din indemnizația de transfer plătită pentru transferul unui jucător profesionist și care se distribuie cluburilor implicate în pregătirea sa în perioada cât jucătorul a fost în vârstă de 12 - 23 de ani împliniți
- Pasaj din Regulamentul privind statutul și transferul jucătorilor de fotbal

VIDEO. Cele mai interesante informații înainte de FCSB - Sepsi

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

OFICIAL Transfer înainte de începerea play-out-ului: un mijlocaș brazilian vine în Superliga

EXCLUSIV Cutremur în fotbalul românesc » 20 de arbitri sunt anchetați că au jucat la pariuri!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  11 Martie 2023, 08:24
Postat de gicab pe 10 Martie 2023, 18:45

Fcsb și gsp sunt o pata pe obrazul României

doar divizia B ... pentru moment!

Mosh.Gerilla
Mosh.Gerilla  •  11 Martie 2023, 00:09
Postat de gillvincent pe 10 Martie 2023, 18:38

pai cam asta este nivelor vostru de inteligenta(al antistelistilor). de aia jurnalisti incearca articole de genul celor de mai sus.

*jurnaliștii încearcă

John.Wick
John.Wick  •  10 Martie 2023, 21:00
Postat de Catalynn._._ pe 10 Martie 2023, 18:36

Nu intram însă am văzut ca erau 3 comentarii și chiar eram curios cine a fost păcălit. :-)))

Cu tine 4 :)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează