FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA TÂRGOVIȘTE

FCSB învinsă la scor de tenis de Chindia Târgoviște » Momcilovic a marcat + Pintilii a revenit pe teren

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 15:30

FCSB a pierdut sâmbătă, în Baza Sportivă din Berceni, un meci amical împotriva Chindiei Târgoviște, scor 3-6. 

Andrei Burlacu și Andrei Dumiter au reușit câte o dublă, apoi au mai marcat Andrei Șerban și Frank Yameogo pentru Chindia. Pentru FCSB au înscris Ioan Hora, Harlem Gnohere și Marko Momcilovic. 

Jocul a fost împărțit în două reprize de câte 60 de minute, Bogdan Vintilă și Viorel Moldovan rulând toți jucătorii pe care i-au avut la dispoziție. 

În partida de azi a revenit pe teren și Mihai Pintilii (35 de ani), care se accidentase la meciul cu CFR Cluj din septembrie, scor 0-0.

MATCH PREVIEW FCSB-ASTRA

OUT DIN AUGUST 2018

Marko Momcilovic (32 de ani) a apărut și el într-un meci pentru FCSB la mai bine de un an, perioadă în care a fost accidentat și s-a tot chinuit să revină.

Sârbul s-a accidentat pe 7 august 2018, la meciul cu Hajduk Split, 0-0, din preliminariile Europa League.

Fundașul stânga a jucat numai 5 meciuri sezonul trecut, după ce în precedentele cinci jucase la foc automat, 187 de meciuri în toate competițiile pentru FCSB și Pandurii.

Vezi și:

EXCLUSIV Războiul de la distanță dintre Marțian și Mutu continuă cu replici deplasate: „Are nevoie să ajungă la un centru de detoxifiere și dezalcoolizare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
satyricon
satyricon  •  16 Noiembrie 2019, 17:19

Când am văzut titlul articolului am întrat sa ma amuz de prostii care vor sari sa comenteze despre valoarea echipei și blaturi. Și nu m-au dezamăgit, ca doar prosti avem destui în tara asta (minim 20% dacă ne uităm la câți au votat-o pe Veorica). As întreba prostii de ce nu a blatuit ciobanu meciurile de la începutul campionatului, acum ar fi fost pe locul 1 detașat!

setrannn
setrannn  •  16 Noiembrie 2019, 17:15

E un antrenament ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  16 Noiembrie 2019, 16:45

Anunț că rezultatul nu se pune în clasament.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează