FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Ion Crăciunescu, NEMILOS cu Gigi Becali: „Nu poate fi baci la fotbal, doar la oi!”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 22:05

Ion Crăciunescu (69 de ani), fostul mare arbitru, a lansat o serie de critici dure la adresa lui Gigi Becali, deranjat de managementul finanțatorului de la FCSB, echipă care a ajuns să fie printre ultimele în Liga 1.

„Becali nu poate fi baci la fotbal, că nu se pricepe. La oi poate să fie, dar aici nu are niciun argument.

Nu pot să crească nişte copii dacă tu nu ai antrenor. Ei niciodată nu vor creşte dacă nu au pe cineva foarte competent. Uitaţi-vă la Dan Petrescu: tinerii jucătorii sunt propuşi pentru naţională, toţi joacă la un anumit nivel. Ioniţă nu a reuşit şi de aceea a şi plecat.

La FCSB trebuia cineva verificat, dar patronul nu a vrut acest tip de antrenor. Becali a fost cel mai mare duşman al banilor lui”, a spus Crăciunescu, la TV Digi Sport.

Dimensiunea haosului de la FCSB poate fi măsurată și într-o întâmplare petrecută la primul antrenament al lui Vintilă, când jucătorii ar fi refuzat să respecte indicațiile tehnicianului. Detalii pe larg, AICI!

Vezi și:

Ce debandadă e la FCSB! Bogdan Vintilă, UMILIT de jucători: episod halucinant la primul antrenament al noului antrenor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  27 August 2019, 10:55

la cit este de multilateral jiji sau pe limba turca multilateral se spune " harababura" este in stare sa isi vinda clubul tot lui. vine face o metanie pina in pamint incepe sa cinte ceva religios pe acompaniamentul familiei la toaca , clopote si megafoane adunind lume si dind ceva unor cersetori care sint mai cu tupeu in prima linie. stiti ce ar trebui sa faca presa? sa nu mai scoata un cuvint despre el. sa vorbeasca doar de echipa fcsb. asta l-ar termina ei cu statui religioase si tablouri kitch cu subiecte tot religiase amestecate cu costumele de prost gust si pieptanaturi a la cezar sau cu carare pe mijloc ca personajul caragelian din schita ' caldura mare" nu lasa loc de interpretari. iata ce inseamna sa te apuci de ceva unde banul este si vrea sa para totul. dar si in america sint oameni cu bani dar angajati specialisti si nu se da nimeni al mai destept. a crede ca le poti face pe toate nu faci decit sa mergi pe drumul sumarului dibaci impuscat in 89. daca marx a fost inlocuit cu Dumnezeu foarte bine si succes dar sa impui asa ceva cuiva in lumea de azi pare viol. iti bati joc si de religie si o pui in gura mistocarilor. ma mir ca biserica tace si isi vad de cele bune de pe acolo ca s-a iesit din post. asa au facut mai mereu s-au ascuns pentru ca cei adevarati nu mai sint demult. tot banul strica si acolo cu dascali si popi ajunsi pe puncte pentru bani si sinecura data . din pacate occidentul abia asteapta sa ne ia la misto sa i

ray51
ray51  •  27 August 2019, 08:18

Hopa, nea Ion a ajuns sa trimita sageti otravite in directia lui Becali... Mai ramane nea Porumboiu sa schimbe directia si patronul Astrei si cam atat i-a fost lui Gigi Bec. Ori se da la o parte ori se da la o parte. Ori lasa antrenorul sa decida ori vinde clubul (daca are cui?).

fairplayromania
fairplayromania  •  27 August 2019, 04:19
Postat de mioriticul pe 27 August 2019, 00:11

“FCSB, echipă care a ajuns să fie printre ultimele în Liga 1” ... va rog sa fiți mai exacti. Nu e (doar) printre ultimele. E ultima! Nu exista mai ultima in acestvclasaent

Probabil vruia să spună că e printre candidatele cu optiune reală la retrogradare . Vorba lu' Popa Brad Pitt, Doamne-ajută !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează