FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A reacționat după ce Gigi Becali a anunțat pe cine dă afară de la FCSB: „Cu ce l-am păcălit?”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 11:56 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 12:03

Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin Rotariu, a reacționat după ce Gigi Becali a declarat că va renunța în iarnă la extrema de 28 de ani, după doar 6 meciuri. 

Deși era încântat transferul lui Rotariu, Gigi Becali e gata să renunțe la el, spre dezamăgirea lui Iosif Rotariu. 

„Când l-am adus pe Rotariu, după primele antrenamente mi s-a zis că am dat lovitura. Dar pe teren îi e frică. Gata! La revedere! Să-și găsească echipă, acum, din iarnă”, a declarat Gigi Becali luni, după 0-2 cu Oțelul. 

Acum, Iosif Rotariu a venit cu replica.

Se decid sfertfinalistele Cupei României » Toate calculele: cum se califică fiecare echipă + Dinamo poate ajunge la meci de baraj!
GRUPE
Se decid sfertfinalistele Cupei României » Toate calculele: cum se califică fiecare echipă + Dinamo poate ajunge la meci de baraj!

Ce a spus Iosif Rotariu după declarațiile lui Gigi Becali 

„Vă spun foarte sincer că nu mai vreau să comentez. Mă știu de foarte mulți ani cu Gigi Becali și nu vreau să mai vorbesc despre nepotul meu.

Să facă Gigi Becali în iarna asta tot ceea ce vrea el, dar să știți că nu l-am păcălit cu nimic. Cu ce l-am păcălit? Iar dacă unii spun că l-am păcălit pe Gigi Becali cu transferul nepotului meu, atunci e clar că nu se pricep la fotbal. 

Și domnii analiști să comenteze tot ceea ce doresc ei despre Dorin. Eu știu foarte bine ce tip de fotbalist este el și ce calități are. Iar Gigi Becali îi știa situația încă de la început”, a spus Iosif Rotariu, citat de Prosport.

 Vom lua măsuri în iarnă. Vor pleca trei jucători. Îi știu. Sunt doi pe care i-am luat acum. Sunt un idiot, fiindcă nu-mi dau seama că dacă ăia nu-i vor acolo, nu am eu ce să fac cu ei. Rotariu, Ganea, Compagno. Poate Crețu.... Băi Rotariule! Ești pe teren, ești atacant... Du-te, bă! Te duci cu mingea, o iei în dinți și fugi cu ea. L-am tot încercat pe Rotariu. 

- Gigi Becali, patron FCSB 

VIDEO Gigi Becali anunță ce transferuri face la FCSB: „Toți vor fi străini”

 Citește și:

Florinel Coman, suspendat în plus?! Informații de ultima oră de la FCSB: de ce depinde totul
FCSB
Florinel Coman, suspendat în plus?! Informații de ultima oră de la FCSB: de ce depinde totul
Atac fără menajamente la Elias Charalambous: „Pe bancă se bate din palme de parcă suntem la defilările de pe vremea lui Ceaușescu”
FCSB
Atac fără menajamente la Elias Charalambous: „Pe bancă se bate din palme de parcă suntem la defilările de pe vremea lui Ceaușescu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  05 Decembrie 2023, 18:26

Toata lumea a stiut ca se va ajunge aici pana in decembrie, doar cei doi Rotariu , NU ! In loc sa mergi la Dinamo sau la Uta, sa te pui pe picioare,sa fii un lider, sa aiba lumea rabdare cu tine...te ai dus la Gigi, sa te faca cu ou si cu otet, sa fii privit ca un balast si ca un tepar ! Iti meriti soarta baiete...desi vina cea mai mare o are Rotariu unchiul ! Dorin poate nu era la curent in totalitate cu tacticile lui gigi, Iosif a trait aici..a stiut ! La Dinamo e clar ca nu mai are ce cauta..imi doresc ca nici Rednic sa nu ii intinda o mana de ajutor ! Sa stea liber pana la vara...apoi poate prinde contract la Concordia Chiajna !

gicab
gicab  •  05 Decembrie 2023, 17:53
Postat de raf1946 pe 05 Decembrie 2023, 17:03

Cum ce treabă are. E un fost fotbalist care nu a trecut prin fotbal ca gâsca prin apă. Tu pe unde ai jucat fotbal că nu a auzit nimeni de tine.

Tu ori ai probleme ori ai ceva probleme

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  05 Decembrie 2023, 17:53
Postat de roost.eradevar.at pe 05 Decembrie 2023, 17:14

***

Ce va mai supara adevarul….

Vezi toate comentariile (13)
Comentează