FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FCSB, ironii după ce Cristi Manea a ajuns la CFR Cluj: „Să vedem dacă-l cumpără! Vă spun eu de ce e titular”

Cristi Manea a revenit la CFR Cluj și este titular pe partea dreaptă
Cristi Manea a revenit la CFR Cluj și este titular pe partea dreaptă

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 21:49

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a recționat ironic după ce fundașul dreapta Cristi Manea (22 de ani) a ajuns la CFR Cluj, după ce și-a reziliat contractul cu FCSB.

 „Să vă spun ceva. Haideți să vedem dacă-l cumpără cei de la CFR, dacă joacă așa de bine! Nu mă așteptam la el să dea goluri, iar noi avem nevoie de goluri. Am tot auzit în ultima vreme discutându-se despre acest subiect. Că de ce n-a jucat la FCSB și evoluează acum la CFR Cluj. Dar Manea joacă la CFR pentru că titularul de drept (n.r. Mateo Susic) este accidentat! Altfel, Manea nu cred că juca în fața lui”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Citește și: 

Ianis Hagi, luat tare de Helmuth Duckadam: „Exagerează! Se bagă la prea multe! Deja îl vedem Balon de Aur”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  28 Februarie 2020, 15:15

Nea Duckadam, vezi ca te asteapta postasul cu pensia in fata blocului bre. Fugi si mai lasa si pe altii, care au mai mult habar si mai multa scoala. S-au dus vremurile lui Nicu, azi e pe baza de profesionisti, cu studii, cu pareri avizate. N-au aia loc de voi, ca nu stiti cand sa va retrageti si sa va plimbati nepotii prin parc.

cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  28 Februarie 2020, 15:10

Echipa de pe locul 5, ciuca bataii in play-off, echipa care vede meciuri in Europa doar la tv si nu a mai facut absolut NIMIC notabil pentru fotbalul romanesc, si-a gasit sa faca ironii? fcsb este o ironie in sine. Hai la culcare, ca voi mai luati campionatul si mai jucati in primavara europeana cand o sa ia Ianis Hagi balonul de aur.

magic4ever
magic4ever  •  28 Februarie 2020, 14:19

Manea o sa joace titular si dupa ce revine Susic, este mult mai bun Manea...o sa fie titular si la nationala...CFR nu are bani sa il cumpere pe Manea,dar sigur o sa ii ajute sa castige campionatul!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează