FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Juvhel Tsoumou a ajuns la FCSB! Congolezul a efectuat primul antrenament cu echipa

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 17:25

Juvhel Tsoumou (28 de ani) s-a prezentat astăzi la antrenamentul FCSB-ului.

Gigi Becali a anunțat la conferința de prezentare a fundașului Cristian Manea (22 de ani) că dorește să îl aducă în probe pe Juvhel Tsoumou, jucător ce tocmai și-a reziliat contractul cu Hermannstadt. 

Zis și făcut. Potrivit Telekom Sport, congolezul s-a pregătit astăzi pentru prima dată sub comanda lui Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul FCSB-ului.  

În cazul în care va semna cu FCSB, Tsoumou va concura în atac cu Ioan Hora (31 de ani), așteptat să revină după accidentare, Harlem Gnohere (31 de ani), așteptat să mai slăbească două kilograme, și Lukasz Gikiewicz (31 de ani). Acesta din urmă, însă, a intrat în dizgrațiile patronului.

41 de meciuria jucat Tsoumou pentru Hermannstadt în Liga 1, dintre care 4 în noul sezon

8 goluria marcat congolezul pentru echipa din Sibiu, dintre care unul singur în acest sezon

VEZI ȘI:

Antrenamentele și meciurile îi îngrașă! Gnohere și Eric, cei mai buni străini din Liga 1, nu reușesc să slăbească: „Mister, eu sunt bucătar!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Septembrie 2019, 08:46

Cea mai buna investiture a FCSB-ului in Ultimii ani .....de cand si-a schimbat numele !

boierasul
boierasul  •  07 Septembrie 2019, 20:50

bre nea Gigi nu ai spus ca doi jucatori de culoare la echipa aduc ghinion??? )))))))) cred ca in urmatoarele 2 etape iar luati lanterna rosie in mana )))))

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  07 Septembrie 2019, 20:23

Sansa fcsb-ului sa urce in clasament , ar fi daca ar juca in fiecare etapa doar cu Viitorul -Omenia . Se aude ca dupa ultimul meci , unul din cei ce stateau jaloane in propriul careu , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close