FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB l-a ofertat pe Torje: "La ce se întâmplă în România, trebuie să aduci bani de acasă"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 10:52

Gabi Torje va fi pus pe liber de Karabukspor, însă exclude varianta de a se întoarce în România. Mijlocașul a dezvăluit cum a reacționat atunci când a fost ofertat de FCSB.

"Am avut ofertă de la FCSB acum doi ani. Am fost sunat de cineva de acolo și i-am spus că nu pot să mă duc. S-a încheiat discuția în secunda doi. Nu are rost să merg acolo, eu sunt dinamovist.

Mijlocașul de 28 de ani exclude ideea de a se întoarce în România, indiferent de echipă.

"Pentru mine e greu să mă mai întorc acum în țară. La ce se întâmplă în România, la câte taxe sunt, trebuie să aduci bani de acasă. O să iau în calcul, probabil, o revenire peste un an și jumătate", a spus Torje, la TV Digi Sport.

În România, Torje a evoluat pentru Poli Timișorara și Dinamo. Acesta a jucat în străinătate pentru Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek Groznîi și Karabukspor.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
haideusicfr
haideusicfr  •  20 Decembrie 2017, 19:21

Trebuie sa fii si realist. Jucatorii nostri din strainatate nu merita banii .Imi pare rau ca o spun ,numai de bani se vorbeste ,dar majoritatea nu joaca .Sunt rezerve pentru ca asat le este nivelul. Bietul Bourceanu ,si-a rupt piciorul . Am citit ca salariul lui este de 40 de mii de euro. Este foarte muncitor ,harnic ,dar cam atat. Poate n-am dat cel mai bun exemplu ,imi pare rau de el , a jucat in conditii mizerabile ,dar mai bine era sa fi ramas la FCSB. Chiar daca nu avea acei bani. Nu mai zic de Stanciu ,Chipciu, Cheriches, Torje , Keseru ,Andone ,Maxim si cati mai sunt. Jucatori mediocri. Imi pare rau ,dar asta e.

137271543702964
Terry Terryus Terry  •  20 Decembrie 2017, 17:03
Postat de chris_bu67 pe 20 Decembrie 2017, 14:22

Nu cred că ar merge în liga a4a,mai degrabă în a3a la Alba Iulia :)

Nu merge nici acolo deoarece Unirea 1924 Alba Iulia nu are sanse la promovare sezonul acesta.

137271543702964
Terry Terryus Terry  •  20 Decembrie 2017, 16:59

Ultimul meci, al lui Torje la FC Miau Miau, dinamo 2-3 Vorskla Poltava este de nepretuit.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close