FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fost campion cu FCSB dezvăluie cum era Toni Petrea ca „secund” al lui Laurențiu Reghecampf: „Tot timpul voia să se impună”

Toni Petrea (stânga) și Thomas Neubert (dreapta), alături de trofeul Cupei României, câștigat de FCSB în urmă cu 3 zile
Toni Petrea (stânga) și Thomas Neubert (dreapta), alături de trofeul Cupei României, câștigat de FCSB în urmă cu 3 zile

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 18:22 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 18:52

Iasmin Latovlevici (34 de ani), fost jucător la FCSB între 2010 și 2015, salută revenirile lui Toni Petrea (45) și Thomas Neubert (51) la echipa roș-albastră.

Fundașul stânga, în prezent liber de contract după despărțirea de Kisvarda, a colaborat cu cei doi la FCSB între mai 2012 și mai 2014 și dezvăluie acum faptul că Toni Petrea a avut dintotdeauna stofă de antrenor principal, chiar și atunci când era „secundul” lui Laurențiu Reghecampf.

„Mă bucur pentru amândoi, mai ales pentru Toni, pentru că, în momentul ăsta, chiar îşi doreşte să realizeze ceva, să facă performanţă. Când eram cu Reghe, tot timpul voia să se impună, nu neapărat ca principal, peste Reghe, dar avea momente când îl ajuta foarte mult”, a spus acesta pentru Look Sport.

Cine este Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB

  • Toni Petrea a jucat în trecut la Rapid, unde a fost antrenat de Răzvan Lucescu.
  • Petrea a colaborat cu Laurențiu Reghecampf, actualul tehnician al lui Al-Wasl, la Chiajna, Snagov, FCSB, Al-Hilal și Litex. Petrea este un apropiat al lui Reghe. În trecut, chiar în perioada în care acesta era principal la FCSB, Toni Petrea conducea deseori antrenamente.
  • În 2014, Reghe spunea că l-a trimis pe Petrea la un curs UEFA pentru a lua Licența PRO.

Tommy, când a făcut multe lucruri cu noi, a trebuit să le ia pas cu pas, pentru că nu a putut să le facă de la început. Pur şi simplu ne-ar fi dezmembrat pe toţi. Noi făceam mult mai mult decât făceau ceilalți. Antrenamentele erau exagerat de grele. Puteam să le ducem, dar eram storşi şi asta se întâmpla zilnic. Numai încălzirea dura 40 de minute şi aveam tot felul de gărduleţe, sărituri -  Iasmin Latovlevici, despre metodele preparatorului fizic Thomas Neubert

6 trofeea cucerit Iasmin Latovlevici cu FCSB: 3 campionate, 2 Cupe și 1 Supercupă. 2 titluri și Supercupa, în mandatul trioului Reghecampf - Petrea - Neubert

Citește mai multe știri despre FCSB:

Învoit de Becali, Florinel Coman a făcut senzație la plajă, alături de superba Ioana Timofeciuc

Noi dezvăluiri despre metodele lui Thomas Neubert » Alex Bourceanu: „Erau momente când nu mai puteam”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează