FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // „Laurențiu Reghecampf se va întoarce!” » Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relația Gigi Becali - Reghe

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 12:22

Anamaria Prodan Reghecampf a vorbit azi despre o posibilă revenire a lui Laurențiu Reghecampf, 43 de ani, aflat în prezent la Al-Wasl, în Emiratele Arabe Unite.

„El se va întoarce la Steaua. Va lucra cu Gigi toată viața. Dar el are contract în Emirate, mai are doi ani acolo. Dacă Steaua nu ar avea antrenor și Laur ar fi liber, s-ar întoarce. Cât timp va fi Gigi Becali acolo, Reghe va fi numărul 1. Îl iubește ca pe băiatul lui. 

Dacă acum spune că s-ar întoarce, Gigi Becali nu l-ar lăsa. I-ar spune «Cum să vii, tată, aici? La 50.000 de euro pe lună? Tu iei mult mai mult acolo. Ai familie, ai copii». Așa e Gigi. E drept și corect”, a spus Anamaria la TV Digi Sport. 

„Pentru mine, Champions League Europa și Champions League Asia sunt la același nivel. De ce se se ducă Reghe la Stuttgart, care abia se salvează de la retrogradare? Nu mai bine se duce și joacă în Champions League în Emirate și câștigă bani mulți?” 
- Anamaria Prodan

Reghe a avut două mandate la FCSB, 2012-2014, și decembrie 2015-mai 2017. În primul mandat, Laurențiu a câștigat două titluri consecutive și a  dus-o pe FCSB în „optimile” Europa League, după ce a eliminat-o pe Ajax. 

Citește și:

Anamaria Prodan îi jignește din nou pe șefii lui Dinamo: „Se ascund ca șobolanii! Au făcut circ”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
romulus65
romulus65  •  18 August 2019, 21:56

Cum ar putea sa fie C.L. Europa la acelasi nivel cu C.L. Asia? Eu nici nu cunosc nici macar una din dintre castigatoarele C.L. Asia.

cris4co
cris4co  •  18 August 2019, 17:13

Relatia Becali-Reghe o sa mai existe dupa ce o sa existe relatia FCSB-Fotbal.

bigbolo
bigbolo  •  18 August 2019, 14:41

Proasta Romaniei!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează