FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali are un nou favorit: Laurențiu Roșu! Îl aduce pe omul care a fost secund la ultimul titlu

Laurențiu Roșu
Laurențiu Roșu

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 15:02

FCSB se află în căutarea unui antrenor, iar Gigi Becali pare că s-a orientat către Laurențiu Roșu.

După ce a renunțat la Devis Mangia și Walter Zenga, iar Cătălin Anghel a preferat să rămână la Viitorul,  Gigi Becali îl vrea acum pe Laurențiu Roșu, potrivit Pro X.

Laurențiu Roșu, 43 de ani, lucrează în prezent la FRF, antrenând România U18. Acesta a fost secundul lui Costel Gâlcă la ultimul titlu câștigat de FCSB, în 2015. De-a lungul carierei, Roșu a fost antrenor secund la FC Vaslui, Petrolul și FCSB, și antrenor principal la UTA, CS Mioveni și România U18.

Roșu a fost un jucător important pentru Steaua, echipă la care a crescut și la care a evoluat până în 2000, când a plecat în Spania, unde a jucat la Numancia, Huelva și Cadiz.

Citește și:

Gigi Becali a iertat un renegat! Nu-l mai dă afară și-l bagă titular cu Astra: „Dacă i-a născut iubita, să joace ca lumea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
140624939699851
Marius Dumitrescu  •  04 August 2019, 20:09

Oierul isi da doctoratul in prostie! E ajutat de puscariasul *** ce a similar despatirea cand totul devenise *** (***.)! Pacat de echipa, de jucatori si de palmares! O alta rusine nationala! Singurii castigati sunt "ziaristii" ce au subiect de bârfa !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabisp
gabisp  •  04 August 2019, 19:35

Poate ar fi momentul ca TOTI antrenorii sa il boicoteze pe G.Becali...Numai asa acest individ va fi nevoit sa renunte la NARAVUL sau proverbial de a alcatui echipa si a face schimbarile (la Steaua si la FCSB) punand antrenorul in postura de "bibelou" ...

romeverest
romeverest  •  04 August 2019, 19:26

Pe vremea aia ciobanul fardat era la mititica si nu putea sa sune in pauza meciurilor !! Galca, ajutat de Rosu, au putut lucra linistiti, castigand toate trofeele puse in joc in acel an, avand norocul ca si slujitorul MM se afla in custodia statului !! Nu cred ca Rosu accepta sa vina la Fcsb, iar ca el sunt si alti foarte multi antrenori cu personalitate !!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close